10 favoriete liedjes – 31 day blog challenge #22

Volgens mij heb ik al eerder gezegd dat ik weinig met muziek heb. Ik luister er weinig naar en ik zou ook best zonder muziek. Meestal weet ik niet eens welke liedjes er nieuw zijn uitgebracht en luister ik naar hits van een paar jaar terug. Toch moet ik voor de 31 day blog challenge over mijn favoriete liedjes praten. 10 favoriete liedjes zelfs!

Het eerste liedje op mijn lijst is Happy van Pharrell Williams. Ik word iedere keer vrolijk en ik kan niet stil blijven zitten!

Het volgende liedje is een vrij recente hit; Let it go uit de film Frozen. Het heeft gewoon iets waardoor het in je hoofd blijft hangen.

Liedje 3 heeft vooral een speciale betekenis voor mij. Mijn man stuurde mij dit lied toe toen ik na een paar dates mijn masker liet zakken; Just the way you are!

1,2,3,4 heeft ook te maken met liefde. En ik vind het gewoon een schattig liedje!

Mad world is een zielig liedje waar ik al jaren naar luister. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar ik vind het gewoon een mooi liedje.

Ook naar dit instrumentale liedje uit de film Amelie luister ik al jaren. Ik vind het heel frustrerend dat het instrumentaal is, want ik wil zo graag mee doen met dit liedje.

Een ander wat oudere hit die ik leuk vind is The A-team van Ed Sheeran.

En dan nog 3 liedjes die ik gewoon leuk vind, niet perse favoriet.

All my life van Krezip

I know I will be fine van Miss Montreal

Nothing really matters van Mr. Probz

liefs


Volg mij ook via Bloglovin' | Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een reactie