Verzoekjes voor de Handleiding chronisch zieken

De afgelopen maanden heb ik 12 handleidingen voor chronisch zieken geschreven. Iets wat als grapje begon is uitgegroeid tot een serieuze categorie op mijn blog. Er zijn al veel verschillende onderwerpen aan bod geweest. Maar ik kan mij voorstellen dat jullie nog verzoekjes hebben.

handleiding chronisch zieken

De blogs gingen over het accepteren van je ziekte(s), ermee omgaan, en omgaan met andere mensen. Je kunt alle handleidingen hier teruglezen.

Wat wil jij weten?

Hoewel ik al veel besproken heb kan ik mij ook voorstellen dat er nog onderwerpen zijn die jullie graag in een handleiding terug willen zien. Dus kom maar op met die verzoekjes! Ik kan niet beloven dat er over ieder verzoek ook daadwerkelijk een handleiding komt. Ik moet namelijk ook wel tips kunnen geven rondom dat onderwerp. Ik heb veel ervaring, maar er zijn ook nog dingen die ik moeilijk vind aan mijn ziektes en zal dus niet overal een nuttige blog over kunnen schrijven.

Dus waar wil jij een handleiding chronisch zieken over lezen?

liefs


Volg mij ook via Bloglovin' | Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een reactie