Win een relaxte hangstoel of hangmat!

Van de week riep ik al dat ik het rustiger aan wilde doen. Misschien willen jullie dat ook wel. Deze periode is voor veel mensen druk, dus wat ontspanning is nooit verkeerd. En daar kan ik je bij helpen vandaag! In samenwerking met Dehangmat.nl mag ik namelijk een hangstoel of hangmat weggeven. Ideaal om in te ontspannen!

hangstoel tropilex

Hoewel je nu misschien nog niet denkt aan hangstoelen en hangmatten door het koude weer, kan je ook prima binnen een hangstoel ophangen. Maak je eigen plekje met een tropische hangstoel, een mooie plant en zomers schilderij. Een plek om jezelf terug te trekken uit alle drukte en even te ontspannen. Heerlijk toch?

Je kunt natuurlijk ook wachten en de hangstoel of hangmat ophangen in de tuin als het weer wat warmer is. Daar kan je dan lekker naar vooruit kijken. Of eerst binnen ophangen en van genieten en zodra het warm is neem je hem mee naar buiten. Mogelijkheden genoeg dus!

Wat je ook wilt doen met de hangstoel of hangmat, ik weet zeker dat je er van zult genieten. En het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is in een reactie laten weten wat jij gaat doen in zo’n relaxte hangmat. Als je wint mag je een hangstoel of hangmat uit de collectie Tropilex kiezen.

Meedoen kan tot en met vrijdag 25 november.

liefs


Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

32 thoughts on “Win een relaxte hangstoel of hangmat!

 1. Ik zit eraan te denken om een ontprikkelhoekje te maken in huis. Ik dacht in eerste instantie aan een zitzak oid maar zo’n hangstoel zou ook perfect zijn! Ik doe graag mee!

 2. Ooh ❤️ Voor in de zomer op het (nog te pimpen) balkon, tussen de bloemen en planten, en in de winter voor m’n (ook nog te realiseren) chillhoekje, om me terug te kunnen trekken voor wat alone time/meditatie/etc

 3. Ooh wat een fijne actie Leonie! In een hangmat heb ik het gevoel even een beetje gewichtloos te zijn en het schommelen maakt me rustig. Niks is fijner als het strakjes weer wat warmer wordt, dat ik dan lekker in zo’n vrolijke hangmat even m’n chronische pijn te vergeten en me toe te geven aan m’n chronische vermoeidheid..

 4. Tof zijn ze he! Ik mag er zelf ook een weggeven, maar ik zou er ook wel eentje voor mezelf willen hebben. 🙂 Ik heb het geluk dat ik eigenlijk nooit verbrand, maar regelmatig overdag slaap. Ik zou heerlijk in mijn hangstoel of hangmat in het zonnetje gaan liggen lezen of slapen. 🙂

 5. Nou, zodra het weer zomer wordt, hang ik lekker in de zon. Neem ik een keertje vrij en aangezien de jongste eind maart 4 wordt, heb ik dan ook een echt dagje voor mezelf om te relaxen. optimaal genieten dan een keertje! voor het eerst een paar uurtjes zonder kids 🙂 lang geleden dat dat kon!

 6. Vaak ben ik aan ‘t dromen, over een tuin vol palmbomen. Met een grote hangmat ertussen, om bij te komen van alle klussen.
  Een gouden zon beschijnt m’n vel. Door de schaduw is ‘ie niet te fel. Ik ben al bijna ingedut, totdat ik wakker wordt geschud.
  Terug in de dagelijkse realiteit. Helaas, die palmbomen zijn geen feit! Deze prijs breng me in tropische sferen. En ik hoef niet eens te emigreren! Daarom hoop ik dat we de hangmat winnen, dan kan het relaxen met een boekje gaan beginnen….

 7. Oh, wat een heerlijk idee: hangen in huis. Ik was niet eens eerder op het idee gekomen, en natúúrlijk hoeft het daarvoor helemaal niet per se zomer te zijn. Ik waag – dus – ook graag een kansje. Niet mokken, lekker hangen!

 8. ik zou m in de erker hangen, lekker dicht bij de boekenkast en bij de verwarming. in de zomer kan hij buiten hangen. ik zal er heerlijk in kunnen ontspannen zitten te lezen lijkt me

 9. Ik ga eind deze maand op mezelf wonen dus als ik zou winnen zou ik die geweldige hangmat in mijn achtertuin ophangen om daar heerlijk in te kunnen relaxen zodra het weer wat lekkerder weer is buiten. En zo’n hangmat daar kan je natuurlijk veel meer mee dan alleen er in zitten/liggen. Je kan er ook prima relaxed een boek in lezen.

Geef een reactie