10 favoriete liedjes – 31 day blog challenge #22

  • door

Volgens mij heb ik al eerder gezegd dat ik weinig met muziek heb. Ik luister er weinig naar en ik zou ook best zonder muziek. Meestal weet ik niet eens welke liedjes er nieuw zijn uitgebracht en luister ik naar hits van een paar jaar terug. Toch moet ik voor de 31 day blog challenge over mijn favoriete liedjes praten. 10 favoriete liedjes zelfs!

Het eerste liedje op mijn lijst is Happy van Pharrell Williams. Ik word iedere keer vrolijk en ik kan niet stil blijven zitten!

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

Het volgende liedje is een vrij recente hit; Let it go uit de film Frozen. Het heeft gewoon iets waardoor het in je hoofd blijft hangen.

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

Liedje 3 heeft vooral een speciale betekenis voor mij. Mijn man stuurde mij dit lied toe toen ik na een paar dates mijn masker liet zakken; Just the way you are!

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

1,2,3,4 heeft ook te maken met liefde. En ik vind het gewoon een schattig liedje!

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

Mad world is een zielig liedje waar ik al jaren naar luister. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar ik vind het gewoon een mooi liedje.

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

Ook naar dit instrumentale liedje uit de film Amelie luister ik al jaren. Ik vind het heel frustrerend dat het instrumentaal is, want ik wil zo graag mee doen met dit liedje.

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

Een ander wat oudere hit die ik leuk vind is The A-team van Ed Sheeran.

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

En dan nog 3 liedjes die ik gewoon leuk vind, niet perse favoriet.

All my life van Krezip

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

I know I will be fine van Miss Montreal

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.

Nothing really matters van Mr. Probz

<b>Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!</b>

This happens because the functionality/content marked as "Google Youtube" uses cookies that you choosed to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: "click.
Volg mij ook via Bloglovin'Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.