Meteen naar de inhoud

10 leuke notitieboekjes

Misschien had je het al kunnen raden door mijn blogs of social media posts, maar ik heb een zwak voor notitieboekjes! Ik heb er heel veel, maar toch blijf ik ze kopen. Eerst durfde ik er nooit in te schrijven, dat vond ik zonde. Inmiddels gebruik ik ze wel, hoewel ik het nog steeds zonde vind om een mooi notitieboekje te verpesten met mijn handschrift. Maar dat is een extra goede reden om nog meer mooie notitieboekjes te kopen toch? Dit zijn 10 boekjes die ik heel mooi vind!

Dit boekje is te krijgen is 4 designs. Binnenin zit een enveloppe en een pen. Ik vind hem heel mooi. Niet alleen de print, maar ook de tekst erop. Hij is verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen. Dus je kunt kiezen wat voor jou het handigst is. Ik zou denk ik voor het grootste formaat gaan.

Tja, als je fan bent van Harry Potter hoef ik niet uit te leggen waarom je dit notitieboek moet hebben toch? Het is niet helemaal een notitieboekje, want er zit ook een agenda bij in. Maar dat wordt gecompenseerd door extra Harry Potter vormgeving op die pagina’s.

Ben jij meer fan van wat simpelere notitieboekjes? Dan vind je deze van de Hema misschien wel mooi. Simpel, maar wel leuker dan gewoon effen. Voordeel is dat je er 3 krijgt voor 3 euro!

Toen ik dit notitieboekje zag moest ik meteen lachen! Ik maak heel veel lijstjes en ik heb inderdaad regelmatig dat ik in de stress raak als ik naar een lijstje kijk! Toepasselijk boekje dus om allemaal lijstjes in te maken, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon voor andere notities gebruiken.

Ik ben geen fan van Vincent van Gogh, of überhaupt van schilders, maar ik vind dit boekje wel heel mooi. Het is op A6 formaat, dus een beetje klein, maar wel handig voor in je tas! En er zit ook een elastiekje aan voor je pen, dus dan kan je onderweg overal schrijven.

Notitieboekjes met een leren band vind ik altijd zo mooi. Ik zou er nooit in durven schrijven tot ik een hele speciale gebeurtenis had denk ik. Maar gewoon zo’n boek in mijn kast hebben staan en af en toe doorbladeren lijkt me al heerlijk!

Als je net als ik moeite hebt met schrijven in notitieboekjes is dit boekje misschien een oplossing! Hij is namelijk herbruikbaar. Je kunt de geschreven tekst later weer uitvegen. Ideaal voor to-do lijstjes.

Zoek je een notitieboekje om als een soort dagboek te gebruiken? Dan is deze wel geschikt! Voor mij helpt het ook vaak om iets op te schrijven zodat het (deels) uit mijn hoofd gaat, dus de tekst klopt ook voor mij.

Dit notitieboekje is denk ik geïnspireerd op Up. Het is een mooi boekje en het spreekt me aan, maar ik kan niet goed onder woorden brengen waarom. Het heeft gewoon iets en het sprak me aan zodra ik hem zag.

Vind je geen enkel notitieboekje mooi? Maak dan je eigen! Bij de Hema koop je 4 boekjes voor 2,50 die je op verschillende manieren kunt versieren. Ik heb één boekje versierd met washi-tape en een met een gehandletterde quote. Maar je kunt er natuurlijk nog meer mee doen.

Wat vind jij een mooi notitieboekje?

Dit artikel bevat affiliatelinksVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

17 reacties op “10 leuke notitieboekjes”

  1. Nienke Dailyspoonie

    Die van 4 designs vind ik super, en die simpele van de hema vind ik ook echt tof, al zag ik nu ook weer leuke bij action met flamingo’s denk dat ik die ga aanschaffen al weet ik niet echt wat ik met notieblokjes moet haha.

  2. Ik ben helemaal verslaafd aan notitieboekjes en ik heb er ook genoeg maar kan er niet genoeg van krijgen haha. Ik vind ze allemaal erg leuk, behalve die van harry potter, maar dat komt omdat ik niet zo’n fan ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.