Meteen naar de inhoud

1000 vragen aan mezelf – #1

Vorig jaar zat er een boekje met 1000 vragen bij de Flow. Die heb ik toen bewaard, omdat ik die in blogs wilden gaan beantwoorden, maar ik was het helemaal vergeten. Nu kwam ik hem tijdens het opruimen weer tegen en heb ik besloten er toch mee aan de slag te gaan! Geen zorgen, je hoeft niet meteen 1000 vragen en antwoorden te lezen. Ik zal het komende jaar iedere week 14 vragen beantwoorden. Dan leren jullie mij steeds iets beter kennen.

1. Met wie kun je het best opschieten?
Met mijn man.

2. Waar besteed je te veel tijd aan?
Internet, en dan met name social media.

3. Om welke grappen kun je heel hard lachen?
Ik moet eigenlijk alleen lachen om grappen van bepaalde cabaretiers zoals Najib Amhali en Jochem Meyer. De standaardgrappen die iedereen maakt vind ik bijna nooit grappig.

4. Wanneer heb je voor het laatst iets voor het eerst gedaan?
Pff, dat vind ik lastig. Mijn geheugen is heel slecht en ik onthoud dit soort dingen ook niet als iets bijzonders. Dus misschien heb ik vrij recent iets voor het eerst gedaan, wat ik niet meer weet haha. Het laatste wat ik mij kan herinneren is de tv-opname van Dokters vs Internet vorig jaar december. De eerste keer dat ik op tv mijn verhaal deed.

5. Huil je makkelijk in het bijzijn van anderen?
Nee, helemaal niet. Ik houd alles binnen tot ik alleen thuis in mijn bed kan gaan huilen. Het moet echt heel hoog zitten wil ik in het bijzijn van anderen huilen (mijn man uitgezonderd). En als ik dan huil zijn het ook eerder een paar tranen ipv het echte huilen wat ik doe als ik alleen ben.

6. Waar bestaat je ontbijt uit?
Yoghurt met cruesli. Op dit moment cruesli van Quaker met cookies en creme, echt superlekker!

7. Wie heb je voor het laatst een kus gegeven?
Mijn man.

8. Waarin lijk je op je moeder?
Ik denk dat ik op best wel veel punten op mijn moeder lijk. Veel mensen zeggen dat ons uiterlijk heel erg op elkaar lijkt, maar dat zie ik niet zo. Ik denk dat ik vooral op haar lijk op het gebied van perfectionisme en jezelf druk opleggen.

9. Wat doe je ‘s ochtends als eerste?
De meldingen op mijn telefoon bekijken.

10. Ben je een goede voorlezer?
Ik denk het wel. Al lang niet meer gedaan, maar in groep 8 stond ik in de voorleesfinale bij mij op school dus kennelijk kon ik dat wel redelijk.

11. Tot welke leeftijd geloofde je in Sinterklaas?
Ik was doodsbang voor Sinterklaas, dus mijn ouders hebben mij al vrij snel verteld dat Sinterklaas niet bestond. Ik denk dat ik 6 was?

12. Wat wil je nog graag kopen?
Een macbook. Maar dat duurt nog wel even voor ik die bij elkaar heb gespaard.

13. Welke karaktereigenschap zou je graag willen hebben?
Ik zou heel graag dingen wat meer los kunnen laten. Dus me niet druk maken over commentaar van anderen, maar dat naast mij neer kunnen leggen. Maar ook dingen die anders lopen dan gepland loslaten en het maar gewoon over mij heen laten komen.

14. Wat is je favoriete tv-programma?
Ik heb meerdere programma’s die ik geweldig vind. Het verschilt ook per moment. Ik denk dat Grey’s anatomy over het algemeen het hoogst staat op mijn favorietenlijstje.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

4 reacties op “1000 vragen aan mezelf – #1”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.