1000 vragen aan mezelf #11

Het is wat rustiger op mijn blog door de verhuizing. Maar het beantwoorden van de 1000 vragen aan mezelf gaat gewoon door. Hoeven jullie het niet helemaal zonder mij te doen haha. Vandaag de antwoorden op vragen 141 t/m 154.

Welke landen wil je nog bezoeken?
Ik wil heel graag een keer naar Zuid-Afrika, alle Scandinavische landen en ik wil meer zien van Amerika. Ik ben 2x naar Florida geweest, maar de rest het land wil ik ook graag zien.

Welke superkracht zou je willen hebben?
Vliegen, dat lijkt me wel leuk én handig.

Wanneer kon je wel door de grond zakken?
Toen ik in 4 havo zat viel ik op de grond waardoor ik wel door de grond wilde zakken… Ik was niet zo goed in wiskunde en opeens had ik een 8,5 op een proefwerk. Ik was zo blij dat ik het een vriendin in de aula wilde vertellen. Toen ik haar zag zitten begon ik harder te lopen. Alleen om de aula in te komen moest ik 2 treden af. En ik had zo’n hippe, foute, wijde gothicbroek aan, waar mijn voet in bleef hangen. Helaas was het pauze en viel ik in het bijzijn van de hele school op de grond. Ik stond op, deed of er niets gebeurt was en rende naar mijn vriendin om haar te knuffelen en te vertellen dat ik een goed cijfer had. Daar was zij ook niet zo blij mee, want mensen keken haar ook aan haha.

Van welk liedje word je altijd vrolijk?
Ik heb niet een specifiek nummer. Maar vaak word ik wel blij van Happy en een aantal nummers van Teske of Nielson.

Hoe flexibel ben je?
Lichamelijk ben ik extreem flexibel door mijn hypermobiliteitssyndroom. Verder ben ik niet heel erg flexibel. Ik probeer het wel, maar ik vind het vreselijk om bijvoorbeeld een afspraak te moeten verplaatsen als ik alles al heb ingepland.

Is er een vreemde eetcombinatie waar je dol op bent?
Volgens mij niet. Ik ben een moeilijke eter met soms misschien aparte keuzes, maar voor zover ik weet is alles wat ik eet vrij normaal qua combinaties.

Wat doe je als je in de rij moet wachten?
Op mijn telefoon kijken en wiebelen op mijn benen, omdat ik niet goed stil kan staan.

Ben je leuker in de spiegel of op foto’s?
Op foto’s. Ik vind mezelf zelden mooi in de spiegel, maar ik heb een aantal foto’s waarbij ik best tevreden ben over hoe ik eruit zie.

Kies je voor minder eten of meer sporten?
Allebei niet. Ik doe niet aan afvallen, kcal tellen of op mijn gewicht letten. Als ik echt moet kiezen dan zou het meer sporten zijn. Maar ik wil gewoon lekker genieten en mezelf niet straffen door minder te eten of veel te sporten.

Voer je vaak gesprekken in je hoofd?
Ja, met mezelf, maar ik oefen vaak ook gesprekken met anderen in mijn hoofd. Dat is natuurlijk niet zo handig, want ik kan niet voorspellen wat een ander gaat zeggen, maar ik probeer het wel.

Waar zou je beroemd mee willen zijn?
Ik wilde eerst acteren zeggen, maar dat is zwaar werk. Werk wat ik niet lang vol kan houden op zo’n hoog niveau. Dus dan liever met bloggen. Dat is dan ook een hoger niveau dan nu, maar ik denk dat dat beter vol te houden is voor mij.

Hoe voelt het om afgewezen te worden?
Klote.

Wie wil je beter leren kennen?
Er zijn nu een aantal mensen die potentiële vriendinnen zijn, dus die wil ik graag beter leren kennen.

Ruik je altijd lekker?
Ik stink bijna nooit (behalve als ik lang hard moet werken in heet weer), maar ik vergeet bijna altijd om mijn parfum op te doen. En mijn deodorant ruikt vrij neutraal. Dus lekker is een groot woord, maar ik probeer wel weer vaker mijn parfum te dragen.

Heb jij wel een vreemde eetcombinatie?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “1000 vragen aan mezelf #11”

  1. Leuke vragen en antwoorden. Ik ben net ook begonnen (héél laat) aan de 1000 vragen aan jezelf.

    Wat betreft die eetgewoontes, nee ik heb geen rare combi’s die ik eet. Ik vind juist veel combi’s die anderen lekker vinden, heel raar (pindakaas met jam bijvoorbeeld, heb ik gisteren voor het eerst op).

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.