Meteen naar de inhoud

1000 vragen aan mezelf #13

Een tijd geleden zat er bij de Flow een boekje met 1000 vragen aan jezelf. Iedere week beantwoord ik 14 van die vragen. Vandaag de antwoorden op vraag 169 t/m 182. Er zitten best een paar moeilijke vragen tussen dit keer!

169. Oefen je voor een telefoongesprek?
Ik heb al eens een blog geschreven over mijn telefoonangst. Om het gemakkelijker te maken oefen ik inderdaad wel eens een telefoongesprek.

170. Wanneer heb je voor het laatst gehuild bij anderen?
Een paar dagen terug. Ik huilde niet zo vaak bij anderen, maar sinds de scheiding huil ik veel vaker en ook eerder bij anderen.

171. Met wie breng je het liefst een vrije dag door?
Ik heb natuurlijk vrijwel alleen maar vrije dagen. Ik vind het fijn om veel dagen alleen door te brengen. Maar ik vind het ook fijn om met vrienden af te spreken.

172. Wat was het beste advies dat iemand je ooit gaf?
Dat je stap vooruit moet gaan en als de stappen te groot zijn maak je ze kleiner.

173. Waar denk je aan bij de zomer?
Warmte, rust en gezelligheid.

174. Hoe ruikt je favoriete parfum?
Ik ben heel slecht in geuren omschrijven. Mijn favoriete parfum is Lady Miljonair dus als je niet weet hoe die ruikt moet je zelf maar even gaan ruiken haha.

175. Welke kritiek raakte je het meest?
Kritiek over wie ik ben, dat ik niet goed genoeg ben.

176. Wat vind je van je uiterlijk?
Tja, ik blijf dit altijd lastige vragen vinden. Ik was altijd ontevreden over mijn uiterlijk, maar tegenwoordig kan ik steeds vaker wel een beetje blij zijn met hoe ik eruit zie.

177. Ben je aardig voor jezelf?
Nog niet genoeg, maar ik probeer steeds vaker aardig voor mezelf te zijn!

178. Zou je plastische chirurgie overwegen?
Ik heb het als tiener jarenlang overwogen. Er waren toen programma’s op tv waarin mensen onder het mes gingen omdat ze onzeker waren of iets aan zichzelf lelijk vonden. Ik heb toen jaren gewacht tot ik oud genoeg was om mee te doen aan zo’n programma. Maar tegen die tijd was er niet meer zo’n programma en vond ik het niet meer nodig. Ik denk dat ik het nu ook niet zo snel meer zou doen. Misschien over een jaar of 30 ofzo.

179. Welke film heb je minstens vijf keer gezien?
Alle Harry Potter films en ongetwijfeld ook alle Disneyfilms van vroeger.

180. Vul je graag testjes in?
Als ik me verveel en het is een gemakkelijke en korte test vind ik het wel leuk. Maar ik kan mezelf niet uren vermaken met het invullen van testen en ik vul ook lang niet iedere test in die ik tegenkom.

181. Zou je terug naar vroeger willen?
Nee.

182. Hoe egocentrisch ben je?
Meer dan ik zou willen. Niet egoïstisch, maar wel egocentrisch. Ik denk namelijk vrijwel altijd dat iets mijn schuld is bijvoorbeeld. Maar de wereld draait natuurlijk niet alleen om dingen die ik doe, dus niet alles is mijn schuld.

Wat is het beste advies dat iemand jou ooit gaf?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

2 reacties op “1000 vragen aan mezelf #13”

  1. Het beste advies ooit was: Je begint met leven op de dag dat je je niks meer aantrekt van wat anderen van je vinden. Lady Millionair ken ik ook. Zeer moeilijk te omschrijven. Maar wel erg lekker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.