1000 vragen aan mezelf #18

De maandagen blijven maar komen, dus het is vandaag alweer tijd om 14 nieuwe antwoorden te geven op de 1000 vragen aan mezelf. Vandaag komen vragen 239 t/m 252 aan de beurt!

239. Is geluk een doel of een momentopname?
Beiden denk ik. Ik wil graag weer gelukkig worden, dus het is een doel. Maar het is niet haalbaar om altijd gelukkig te zijn. Je hoeft niet eens ongelukkig te zijn, maar er zijn genoeg dagen waarop je je gemiddeld voelt ipv gelukkig. Dus het is ook zeker een momentopname.

240. Met wie wil je je laatste minuten doorbrengen?
Met iemand die mij gerust kan stellen.

241. Heb je een missie in je leven?
Missie is een groot woord, maar ik wil graag mijn ervaring inzetten om andere chronisch zieken te helpen en bedrijven te informeren en adviseren.

242. Ben je aan iets verslaafd?
Ja ik ben een echte junk. Ik zou niet kunnen zonder suiker, labello en internet.

243. Welk overlijden heeft je het meest aangegrepen?
Dat weet ik eigenlijk niet zo goed. Ik heb in mijn directe omgeving alleen mijn opa verloren toen ik in de kleuterklas zat, dus daar weet ik niets meer van. Maar het overlijden van de opa’s en oma van mijn beste vriendin hebben mij wel aangegrepen, omdat ik hen ook goed kende.

244. Hoe zou de titel van jouw autobiografie luiden?
De strijd tegen mezelf.

245. Hoeveel lijk je al op wie je wilt zijn?
Pff.. nauwelijks? De basis is er en ik heb zo mijn momenten dat ik lijk op de persoon die ik wil zijn. Maar ik kan het door allerlei factoren niet volhouden. Ik heb daarin nog een lange weg te gaan, om stabiel te worden.

246. Wanneer moet je een relatie beëindigen?
Als je niet meer gelukkig bent en ook niet meer gelukkig kan worden in die relatie, of als de ander geen respect voor je heeft.

247. Hoe belangrijk is je werk?
Ik werk niet, maar als ik dan aan mijn blog denk is dat heel belangrijk. Ik ben daar ooit mee begonnen om iets nuttigs te kunnen doen. Ik blog niet iedere dag en sla ook wel eens een blogpost over als ik mij niet goed voel, maar ik zou niet zonder blog kunnen. Het geeft mij niet alleen het gevoel dat ik nuttig ben, maar ik kan hier ook mij ei kwijt. En ik heb mensen kunnen inspireren en helpen, dat is onbetaalbaar voor mij.

248. Wat had je graag goed willen kunnen?
Zingen.

249. Maakt geld gelukkig?
Geld zelf niet, wat je ermee doet kan je wel gelukkig maken. Het is fijn om geen geldzorgen te hebben en dingen te kunnen doen waar je blij van wordt.

250. Zou je je partner nu opnieuw kiezen?
Ik heb nu geen partner, dus daar kan ik geen antwoord op geven. Ik weet ook niet of ik mijn ex opnieuw zou kiezen. Het einde was natuurlijk kut, maar ik heb ook een fijne tijd gehad met hem. Ik weet niet of ik dat had willen missen.

251. In welke sport denk je goed te zijn?
Geen. Sport en ik werkt niet haha.

252. Veins je vaak interesse?
Wel regelmatig ja, zeker bij mensen die ik niet zo goed ken en maar blijven praten.

Vind jij dat geld gelukkig maakt?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

7 gedachten over “1000 vragen aan mezelf #18”

  1. Voorlopig heb ik geen klagen van mijn financiële toestand en dat stemt mij gelukkig. Ik kan met een gerust hart door het leven stappen nu ik weet dat ik dingen kan doen waar ik gelukkig van kan worden.

    Beantwoorden
  2. Geld maakt wel degelijk gelukkig. Als je ook maar iets van zorg nodig hebt, moet je tegenwoordig behoorlijk wat betalen. Als ik een stabiel inkomen had, had ik een stuk minder stress.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.