Meteen naar de inhoud

1000 vragen aan mezelf #30

Vandaag beantwoord ik voor de 30ste keer een aantal vragen uit het boekje 1000 vragen aan mezelf. Ik heb inmiddels al meer dan 400 vragen beantwoord! En vandaag is het tijd voor de antwoorden op vragen 407 t/m 420.

407. Wanneer was je laatste spelletjesavond?
2e kerstdag

408. Ben je goed in je werk?
Ik werk niet, dus ik kan hooguit naar mijn blog of vrijwilligerswerk kijken. Ik ben er niet slecht in, maar vind het lastig om mezelf te beoordelen.

409. Wie bewonder je?
Lisanne van Lisanneleeft. Heel veel doorzettingsvermogen en ze blijft positief hoe zwaar het soms ook is.

410. Heb je een goede gewoonte die je iedereen zou aanraden?
Uhm… geen idee?

411. Wat sla je over in de krant?
De complete krant

412. Wat doe je met grijze haren?
Ik verf mijn haar, dus grijze haren vallen niet op. Heb ook nog nooit een grijze haar bij mijzelf ontdekt.

413. Wat stond er op je laatste instagram-foto?
Ik maak deze blog altijd een tijdje van te voren, maar op dit moment staat er op mijn laatste foto het bullet journal pakket van de Kruidvat.

414. Sta je liever op de voorgrond of op de achtergrond?
In het begin altijd op de achtergrond om de kat uit te boom te kijken en daarna stap ik naar de voorgrond.

415. Hoe vaak lak je je nagels?
Vier keer per jaar ofzo?

416. Filter je het nieuws voor jezelf?
Ik volg het nieuws nauwelijks, dus dat is een soort filteren. Als ik wel een keer het nieuws kijk dan bekijk ik alles. Als ik op nu.nl kijk klik ik alleen berichten aan die mijn interesse wekken, dus dan filter ik wel.

417. Voor welk tv-programma zou je jezelf opgeven?
Wie is de mol?

418. Hoe beleg je het liefst je boterham?
Een gewone boterham rooster ik het liefst en dan eet ik het met boter en gestampte muisjes.

419. Wat is je grootste zwakte?
Niet kwetsbaar willen, kunnen, durven zijn.

420. Hoe amicaal ben je?
Nauwelijks.

Voor welk tv-programma zou jij jezelf opgeven?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

2 reacties op “1000 vragen aan mezelf #30”

  1. Ik volg al sinds het begin het programma ‘Blind Getrouwd’ (een programma waarin 2 mensen gematcht worden die dan zonder elkaar eerst te ontmoeten trouwen. Die volgen ze dan 5 weken na het huwelijk en op het eind moeten ze dan beslissen of ze getrouwd blijven of gaan scheiden). Ik zeg altijd, ‘daar moet je mij niet voor inschrijven’, maar daar ik nog steeds single ben, zou ik wel niet rouwig zijn mochten ze mij er achter mijn rug om voor inschrijven (al denk ik dat dat niet kan, dat de persoon er zeker mee moet akkoord zijn)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.