1000 vragen aan mezelf #32

Vorig jaar zat er bij de Flow een klein boekje met 1000 vragen aan jezelf. Ik heb besloten om iedere maandag 1 bladzijde met vragen uit dat boekje te beantwoorden. Vandaag is het tijd voor de vragen 435 t/m 447.

435. Hoe vol is je boekenkast?
Helemaal niet zo vol. Dat komt omdat ik op een gegeven moment al mijn fysieke boeken heb weggedaan en alleen nog maar ben gaan lezen op mijn e-reader. Ik heb nog een paar boeken staan die ik nog wil lezen en een aantal boeken die ik wil houden. Daarnaast ben ik de geïllustreerde versie van Harry Potter aan het verzamelen (met tekeningen van Jim Kay) omdat die zo mooi is.

436. Ben je tevreden met je handschrift?
Nee, ook nooit geweest. Het is leesbaar, maar ik zou graag een mooi handschrift willen. Een paar jaar terug heb ik geprobeerd een aantal letters op een andere manier te gaan schrijven in de hoop dat mijn handschrift mooier werd. Ik schrijf die letters nu zoals ik toen had bedacht, maar mijn handschrift is niet mooier.

437. Kunnen je handen maken wat je hoofd wil?
Niet echt. Een aantal dingen kan ik helemaal niet maken. De dingen die ik wel kan maken zien er vaak net niet helemaal uit zoals mijn hoofd zou willen.

438. Hoe vaak kijk je dagelijks in de spiegel?
Er hangt een spiegel boven de wastafel in de badkamer. Dus daar kijk ik in als ik mijn medicijnen neem, tanden poets of mijn haar/make-up doe. Daarnaast hangt er een spiegel in de gang naast de wc-deur. Daar kijk ik ook regelmatig in als ik er langs loop.

439. Klaag je snel over lichamelijke kwaaltjes?
Volgens mij niet. Ik denk vaak dat het wel bij een van mijn diagnoses zal horen, of ik vind het niet vervelend genoeg om over te klagen.

440. Like je weleens berichten op Facebook die je eigenlijk niet leuk vindt?
Soms. Dat zijn dan berichten van mensen die altijd op mijn berichten reageren. Dan wil ik soms iets terugdoen, ook al vind ik dat bericht niet perse leuk.

441. Hoe persoonlijk is je inrichting?
Mijn huis is vrij veel IKEA. Ik heb een paar oude camera’s staan, een zelfgemaakte foto en wat persoonlijke spullen. Maar heel persoonlijk is het niet.

442. Welke songtekst heb je jarenlang verkeerd meegezongen?
De Macarena, hoewel ik die nog steeds verkeerd mee zou zingen.

443. Zou je veel hoogtepunten willen meemaken als dat betekent dat je ook veel dieptepunten meemaakt?
Ik heb nu al vrij veel dieptepunten gehad zonder dat er een hoogtepunt tegenover stond, dus ik zou het wel goed vinden als ik dieptepunten heb waar hoogtepunten tegenover staan. Een dieptepunt is zwaar, maar als er ook veel goede dingen gebeuren kan je je daaraan vasthouden.

444. Met wie had je onlangs een leuk gesprek?
Met mijn vriend.

445. Wat drink je het meest op een dag?
Water. Ik heb de hele dag een flesje water bij mij. Daardoor drink ik genoeg, anders zou ik er pas rond bedtijd achter komen dat ik bijna niets gedronken heb.

446. Welk liedje heb je het laatst gezongen?
Ik heb geen idee, ik zing nooit bewust een liedje mee.

447. Kun je lachen om jezelf?
Soms, niet zo vaak.

Wat drink jij meestal?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “1000 vragen aan mezelf #32”

  1. ik vind jouw huis juist wel heel persoonlijk, juist door de manier waarop je alles gecombineerd hebt. iedereen moet ergens zijn/haar meubels kopen, maar het is de kunst er iets van jezelf mee te creëren, en dat is jou heel goed gelukt!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.