Meteen naar de inhoud

1000 vragen aan mezelf #34

Het is weer maandag, dus tijd voor een aantal antwoorden op vragen zodat jullie mij beter leren kennen. De vragen komen uit het boekje 1000 vragen aan jezelf, die zat ooit bij de Flow. Iedere maandag beantwoord ik daar een aantal vragen uit.

462. Wanneer heb je voor het laatst een zonsopgang gezien?
Pff, lang geleden denk ik. Ik heb ongetwijfeld wel eens een opkomende zon gezien als ik naar de wc ging ‘s ochtends vroeg ofzo, maar over het algemeen slaap ik nog als de zon opkomt.

463. Hoe hoog was het hoogste gebouw dat je hebt bezocht?
Geen idee eigenlijk. Ik heb de Eiffeltoren en Tour Montparnasse in Parijs bezocht. Misschien ook wel hogere gebouwen, maar dat weet ik niet. Ik houd niet echt in de gaten hoe hoog iets is.

464. Kunnen mensen op jouw bouwen?
Ja, als ik dat zelf ook wil. Ik heb niet altijd veel energie e.d. waardoor het lastig is om voor iedereen altijd klaar te staan. Mensen waar ik om geef of het waard vind kunnen op mij bouwen, omdat ik ook met energietekort voor hun klaar sta. Alleen moet ik wel voor mezelf in de gaten houden dat ik dat niet voor teveel mensen tegelijkertijd doe.

465. Wat is het wildste wat je ooit gedaan hebt?
Uhm… ik ben niet zo wild. Er schiet me niets te binnen, dus zo weinig wilde dingen heb ik gedaan haha.

466. Koop je vaak nieuwe kleren?
Wat is vaak? Ik koop denk ik iedere maand wel een nieuw kledingstuk. Ik ervaar het zelf niet als vaak of veel, maar dat ligt er natuurlijk aan met wie je het vergelijkt.

467. Zou je een deel van je intelligentie willen inleveren voor een oogverblindend uiterlijk?
Nee.

468. Heb je ooit een stille aanbidder gehad?
Wie weet. Als ik dat zou weten is het geen goede stille aanbidder toch?

469. Wat is je favoriete sieraad?
Ik heb een ketting, gewoon via AliExpress besteld, die ik bijna altijd draag. Het is een ketting met een simpele cirkel als hanger. Toen ik hem kwijt was wilde ik al bijna een nieuwe bestellen, omdat ik de ketting miste. Maar gelukkig vond ik hem al snel weer terug en draag ik hem weer heel vaak.

470. Wat zou je je toekomstige zelf willen vragen?
Ben ik gelukkig?

471. Zou je ook bij je partner blijven als je omgeving hem afkeurde?
Ligt eraan waarom ze hem afkeuren. Als ze er goede redenen voor hebben en die redenen zorgen er op termijn voor dat hij slecht voor mij is dan ga ik waarschijnlijk bij hem weg. Maar als ze hem gewoon niet aardig vinden is dat voor mij geen reden. Als hij mij gelukkig maakt is dat belangrijker dan wat mijn omgeving van hem vindt.

472. Wanneer heb je voor het laatst iets gebakken?
Best lang geleden. Een paar maanden geleden alweer denk ik. Ik vind bakken leuk en was ondertussen al weer een aantal keer van plan om iets te bakken, maar het komt er steeds niet van.

473. Voor welke gelegenheid was je voor het laatst chic gekleed?
Kerst 2016? Ik heb wel vaker dat ik netjes gekleed ga, maar echt chic alleen met bruiloften of kerst. Ik heb afgelopen kerst echter rondgelopen in een spijkerbroek en mijn kersttrui, dus het is al een tijdje geleden.

474. Wat is je favoriete uitdrukking?
Ik zeg de laatste paar maanden heel vaak tering Jantje.

Wanneer heb jij voor het laatst iets gebakken?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

3 reacties op “1000 vragen aan mezelf #34”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.