Meteen naar de inhoud

1000 vragen aan mezelf #4

Vandaag is het tijd voor de antwoorden op vraag 43 t/m 56 van de 1000 vragen aan mezelf. We hebben nog wel even te gaan dus!

43. Hoelang sta je gemiddeld onder de douche?
Een kwartier denk ik.

44. Denk je dat er buitenaards leven bestaat?
Dat verschilt bij mij per dag. Soms denk ik dat het heel egoïstisch is om te denken dat wij zo geweldig bijzonder en uniek zijn en er geen andere levende wezens in het heelal zijn. Er is al wel wat bekend over het heelal, maar er zijn nog minstens net zo veel geheimen. Dus het zou zomaar kunnen. Maar op andere dagen denk ik weer dat er nog steeds geen planeet is gevonden waarop het mogelijk zou zijn, dus dan zal het wel niet zo zijn.

45. Hoe laat sta je meestal op?
10 uur. Dat is voor mij op dit moment het tijdstip waardoor ik net genoeg slaap heb gehad, maar niet zoveel dat ik die avond slecht slaap.

46. Vier je altijd uitgebreid je verjaardag?
Nee en dat vind ik best jammer. Het lijkt me geweldig om een groot verjaardagsfeest te geven, maar ik heb niet zoveel mensen om uit te nodigen. Dus het blijft altijd kleinschalig, of gecombineerd met mijn oma (die is een dag later jarig).

47. Hoe vaak per dag kijk je op Facebook?
Ik heb geen idee en dat wil ik ook niet weten. Veel te vaak in ieder geval. Het is een gewoonte geworden. Tijdens iedere dode minuut ga ik Facebook bekijken, ook al weet ik dat er toch niets nieuws op staat.

48. Wat is je favoriete ruimte in huis?
Mijn kamer. Mijn man en ik hebben naast onze slaapkamer allebei een eigen kamer. Daarin staan bij mij al mijn hobbyspullen en de computer. Het is de ruimte waar ik mij zonder problemen uren in kan vermaken. Maar ik vind het ook fijn om echt mijn plek te hebben waar ik mij kan terugtrekken als ik daar behoefte aan heb.

49. Wanneer heb je voor het laatst een hond (of ander dier) geaaid?
Hond geen idee. Ander dier is gemakkelijk. Ik heb net nog onze oudste kat geaaid.

50. Wanneer ben je op je best?
‘s Avonds. Ik kan de hele dag zo moe zijn dat mijn ogen bijna dichtvallen en dan om een uur of 9 slaat het helemaal om. Dan voel ik mij opeens weer energiek, kan ik helder nadenken en heb ik zin om nog met van alles te beginnen. Dat doe ik dan ook vaak trouwens.

51. Met wie zoende je voor het eerst?
Mischa

52. Welk boek heeft veel indruk op je gemaakt?
Het eerste boek waarvan ik mij kan herinneren dat ik moest huilen is Achste groepers huilen niet. Dat heeft denk ik meer indruk op mij gemaakt dan veel andere heftige boeken die ik daarna gelezen heb.

53. Hoe ziet je ideale trouwjurk eruit?
Redelijk vergelijkbaar met de trouwjurk die ik 2,5 jaar geleden droeg! Ik durf niet met 100% zekerheid te zeggen dat ik nu weer precies dezelfde jurk uit zou kiezen, maar ik vind hem nog steeds heel mooi en zou er morgen zo weer in trouwen!

54. Ben je bang in het donker?
Verschilt. Ik vind het alles behalve fijn om in het donker door de steeg te lopen om de container aan de weg te zetten. Maar ik heb er geen problemen mee om in het donker in de tuin te zitten. Of om door huis te lopen. Dan wordt het pas eng als ik geluiden hoor die ik niet kan thuisbrengen.

55. Welke sieraden draad je dagelijks?
Mijn trouwring en mijn verlovingsring en twee paar oorbellen.

56. Vinden kinderen jou leuk?
De meeste kinderen wel ja gelukkig! Lijkt me vreselijk als veel kinderen beginnen te huilen als ze je zien.

Hoe vaak per dag kijken jullie op Facebook?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

1 reactie op “1000 vragen aan mezelf #4”

  1. Mischa! die herinner ik me nog. zo schattig, dat ‘ie aan de deur stond op Valentijnsdag. in welke groep zaten jullie toen?
    het eerste boek waar je om huilde was het toverpotlood. achter in de auto op weg naar onze volgende kampeerbestemming. het boek was vergelijkbaar met achtste groepers huilen niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.