1000 vragen aan mezelf #5

In de afgelopen maand merkte ik dat er een paar vragen waren die ik best lastig vond om te beantwoorden. Niet omdat ik het antwoord niet wist, maar vooral omdat het confronterend was. Vandaag zitten er ook weer meerdere van dat soort vragen tussen.

57. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?
Zo ongeveer iedere film denk ik. Het kan fijn zijn om in de bioscoop compleet in de film gezogen te worden, maar meestal voel ik mij prettiger op de bank. Dan is de temperatuur goed, laat ik mij niet afleiden door de mensen om mij heen en kan ik zelf besluiten of en wanneer ik een pauze inlas.

58. Hoe mild ben jij in je oordeel?
Ik ben in eerste instantie vaak vrij hard. Later wordt dat altijd wel milder. Te mild soms.

59. Ben je een goede slaper?
Ik typ deze blog om half 2 ‘s nachts. Dat geeft wel iets aan. Ik slaap slecht door veel nachtmerries, maar ook als ik teveel pijn heb om in een lekkere houding te liggen. Ik ben verder wel een goede slaper als in dat ik op ieder bed kan slapen en het ook niet donker hoeft te zijn.

60. Wat is je laatste ontdekking?
Dat een octopus drie harten heeft. Geleerd in Finding Dory haha!

61. Geloof je in leven na de dood?
Niet echt. Ik geloof ergens wel dat er iets is, maar ik geloof niet in een hemel of reïncarnatie of iets.

62. Op wie ben je boos?
Voornamelijk op veel mensen uit mijn jeugd.

63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?
Nee, dat doe ik echt zo min mogelijk.

64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?
Daar ga ik nu geen antwoord op geven, omdat dat zou resulteren in een onstopbare huilbui.

65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?
Nee. Ik wilde vroeger juf en moeder worden. Juf heb ik geen diploma voor, maar wil ik misschien ooit nog wel voor gaan leren. Maar sowieso had ik vroeger geen seconde gedacht dat ik chronisch ziek zou zijn en nauwelijks in staat zou zijn om te werken.

66. Op welk nummer kun je lekker dansen?
Ondanks dat ik jaren op ballet heb gezeten, kan ik heel slecht uit mezelf dansen. Ik heb dan geen idee wat ik met mijn lichaam aanmoet. Dus ik denk dat de Kabouterdans het beste nummer is voor mij, omdat ik dan weet wat ik moet doen en er geen moeite mee heb om mezelf voor lul te zetten.

67. Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?
Onvoorwaardelijke steun

68. Wat is je grootste aankoop geweest?
Mijn camera

69. Geef je mensen tweede kansen?
Ja, ook wel derde kansen.

70. Heb je veel vrienden?
Nee, maar degene die ik heb zijn me wel heel dierbaar.

Wist jij dat een octopus meer dan 1 hart heeft?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “1000 vragen aan mezelf #5”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.