Meteen naar de inhoud

1000 vragen aan mezelf #7

Het even geduurd, maar hier is dan toch deel 7 van 1000 vragen aan mezelf. Het is de bedoeling dat het nu weer iedere maandag online komt. Vandaag de antwoorden op vraag 85 t/m 98!

85. Hoe geduldig ben je?
Totaal niet.

86. Wie is jouw gevallen held?
Ik denk niet dat ik een gevallen held heb.

87. Staan er foto’s op je telefoon waarmee je chantabel bent?
Nee, dat soort foto’s maak ik ik sowieso niet.

88. Wie van je vrienden ken je het langst?
Mijn beste vriendin. Onze moeders kennen elkaar van zwangerschapsgym. Zij is 5 dagen voor mij geboren dus ik ken haar echt al mijn hele leven.

89. Mediteer je graag?
Nee, ik word er kriebelig van. Ik kan slecht tegen stilzitten, of mijn hoofd leegmaken. Op zich is dat allebei wel goed om te doen, maar dat gecombineerd vind ik vreselijk. Ik heb zelfs toestemming van mijn therapeuten gehad om geen ontspanningsoefeningen te doen, omdat ik daar zweverig van werd.

90. Hoe pep je jezelf op na een rotdag?
Door weg te kruipen in bed met chocolade en Netflix.

91. Wat is je favoriete boek?
Ik denk dat dat toch voor altijd de Harry Potter serie blijft. Daar ben ik mee opgegroeid en ook als ik het herlees word ik weer enthousiast.

92. Met wie whatsapp je het meest?
Geen idee eigenlijk. Ik gebruik namelijk ook veel Messenger.

93. Zeg je vaker ja of nee?
Ja. Dat komt vooral omdat ik veel “ja, maar” zeg of eerst ja zeg terwijl ik nadenk hoe ik mijn nee tactisch kan verwoorden.

94. Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?
Vaak genoeg helaas.

95. Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?
Dat vind ik een moeilijk vraag. Ik werk niet, maar ik wil wel graag werken. En ik kan alsnog niet alles doen wat ik wil omdat ik zoveel vrije tijd heb, omdat er natuurlijk een reden is dat ik niet kan werken.

96. Kun je goed autorijden?
Gemiddeld denk ik? Ik vind mezelf geen slechte bestuurder, maar ik ben ook vast niet heel geweldig. Ik kan in ieder geval niet op iedere plek parkeren en ik houd mij vrijwel nooit aan de snelheidslimiet.

97. Wil je dat mensen je aardig vinden?
Ja, te veel. Daar moet ik mij echt wat minder door laten leiden.

98. Wat had je anders moeten doen in liefdesleven?
Tja, lastig nu ik midden in een scheiding zit. Ik kan wel een aantal dingen opsommen, maar ik word nu natuurlijk door van alles en nog wat beïnvloed.

Ben jij veel bezig met wat mensen van je vinden?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

4 reacties op “1000 vragen aan mezelf #7”

  1. Ik probeer er steeds minder mee bezig te zijn. Het is zonde van je energie. Het leven is te kort om je druk te maken wat anderen van je vinden.

  2. Ik ben in mijn onderbewustzijn veel bezig met wat mensen zouden denken van mij. Doch ik vaak zeg, tant pis dat ze maar denken wat ze willen, ben ik als de dood voor commentaar of kritiek over mij. Ik ga er dan ook totaal niet goed mee om wanneer iemand mij aanvalt over een bepaald iets. Ofwel begin ik te huilen ofwel begin ik te roepen..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.