1000 vragen aan mezelf #42

Iedere week beantwoord ik een aantal vragen uit het boekje ‘1000 vragen aan mezelf’. Deze zat een tijd geleden bij de Flow. Vandaag is het tijd voor het beantwoorden van de vragen 573 t/m 586.

573. Wie of wat gebruik je vaak als een excuus om iets niet te hoeven doen?
Dat doe ik eigenlijk nooit. Als je chronisch ziek bent denken veel mensen dat je zegt dat je pijn hebt of moe bent om ergens onderuit te komen. Ik wil niet dat mensen reden hebben om te denken dat ik het niet meen als ik zeg dat ik te moe ben of teveel pijn heb. Daarom gebruik ik eigenlijk nooit excuses om iets niet te hoeven doen.

574. Ga je graag naar de bioscoop?
Ik vind de bioscoop opzich wel leuk, maar ik ga er bijna nooit heen. Ik vind het te duur geworden en de meeste films die tegenwoordig uitkomen vind ik ook niet geweldig genoeg om perse in de bioscoop te willen zien.

575. Hoe ruimdekend ben je?
Ik denk dat ik minder ruimdekend ben dan ik denk. Maar daar kom je pas achter als je echt geconfronteerd wordt met iets waar je kennelijk bekrompen op reageert.

576. Wat probeer je uit angst te vermijden?
Dingen die een trigger zijn voor een paniekaanval.

577. Wat is je laatste onschuldige obsessie?
Ik heb de laatste tijd een redelijke obsessie voor clear stamps en stickers.

578. Wat zou je dragen op een rode loper?
Een mooie galajurk die mijn lichaam accentueert. Geen idee welke kleur, stof, vorm, lengte of wat dan ook. Zolang hij maar mooi is haha.

579. Hoe gaat het echt met je?
Goede vraag, ik weet het niet. Ik heb goede en slechte momenten, maar ik denk dat het over het algemeen wel redelijk gaat.

580. Waar heb je onlangs met pijn in je hart ‘nee’ tegen gezegd?
De dansschool waar ik bij zit gaat meedoen aan een toneelstuk deze zomer. Ik wilde heel graag meedoen, maar de extra repetities zijn niet haalbaar naast mijn behandeling bij Altrecht.

581. Hoe kun je het voor jezelf simpeler maken?
Door mezelf wat minder eisen te stellen.

582. Waar huil je in stilte om?
Om dingen waarvan ik vind dat ik niet verdrietig mag zijn, omdat het te lang geleden is, of niets voorstelt vergeleken met wat anderen meemaken.

583. Heb je ooit een liefdesbrief geschreven?
Nee, wel kleine briefjes voor mijn ex, maar geen echte liefdesbrief.

584. Heb je ooit een liefdesbrief gekregen?
Volgens mij niet.

585. Geef je altijd aan een goed doel?
Nee. Ik woon nu op een plek waar nooit collectanten komen, maar die geef ik normaal gesproken wel altijd iets als ik contact geld in huis heb. Maar verder ben ik vrij selectief aan welk goed doel ik geef.

586. In hoeveel wereldsteden ben je geweest?
Tja wat is een wereldstad? Als ik kijk naar grote steden, waar je ook vaak heengaat met citytrips etc., dan ben ik denk ik in 8 wereldsteden geweest?

Heb jij ooit een liefdesbrief gekregen?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.