Meteen naar de inhoud

De 15 dingen die niemand je vraagt TAG

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een TAG invulde, en ik had deze TAG al bij veel andere bloggers voorbij zien komen. Ik kan nergens vinden wie hem ooit bedacht heeft, maar ik vond het wel leuk om hem in te vullen!

1. Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?
Dicht. Niet zozeer omdat ik niet met de deuren open durf te slapen, maar ik heb de deuren van mijn kast altijd dicht zitten. Anders komt er veel te veel stof in en lijkt de slaapkamer rommeliger.

2. Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?
Nee ik gebruik altijd mijn eigen merken. Sterker nog, ik neem eigenlijk altijd mijn eigen kleine flesjes mee naar hotels. Als ik ze vergeten ben en die van het hotel moet gebruiken baal ik.

3. Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?
Nee, ik zou ook echt niet weten wat ik ermee moet.

4. Gebruik je to-do lijstjes?
Ja ik ben echt een lijstjesverslaafde! Ik maak overal lijstjes voor, heb er standaard meerdere om mij heen liggen en ik zou niet weten wat ik zonder mijn lijstjes moet.

5. Heb je sproeten?
Niet echt. Ik heb wel eens zomers gehad dat ik een paar kleine vlekjes had, maar dat was echt minuscuul en een jaar later had ik weer nergens last van.

6. Heb je ooit in de bosjes geplast?
Misschien toen ik heel klein was, maar niet dat ik mij kan herinneren. Ik zou dat niet eens kunnen denk ik. Ik vind sommige wc’s in het buitenland al drama genoeg haha.

7. Hoe groot is je bed?
Gewoon een standaard tweepersoonsbed. 1,40 meter breed. Veel mensen roepen dat dat toch veel te klein is, maar over het algemeen hebben wij nergens last van. Sterker nog, ik vind het in hotels met brede bedden helemaal niet lekker om zover bij mijn man vandaan te liggen. Soms als ik onrustig slaap zou een breder bed fijn zijn, maar over het algemeen vind ik het prima zo. We gaan vast nog wel een keer naar de 1,60 toe, maar groter dan dat past niet in deze slaapkamer dus dan moeten we eerst verhuizen.

8. Ben je lui?
Ja. Nu ben ik voor een deel ook gewoon zuinig op mijn energie, maar er zijn ook heel veel dingen die gewoon echt onder luiheid vallen.

9. Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Ja aan de pijn. Het is net niet erg genoeg om niets te doen, maar te erg om te kunnen negeren.

10. Kauw je op pennen en potloden?
Potloden sowieso niet. Pennen ook bijna nooit. Als ik het doe dan is het ook meer dat ik de achterkant in mijn mond stop tijdens het nadenken dan dat ik er op kauw. En dan ook alleen bij bepaalde pennen. En mijn eigen pennen. Pennen op kantoor of van iemand anders blijven ver uit de buurt van mijn mond.

11. Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee.

12. Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Echt tekenfilms niet. Animatiefilms wel. Al die zogenaamde kinderfilms zoals de Minions zijn prima om naar te kijken als volwassene! Dus die kijk ik ook gewoon schaamteloos.

13. Tel je de treden als je de trap op loopt?
Vroeger deed ik dat altijd. Ik tel nog steeds heel veel, maar de traptreden zijn er over het algemeen redelijk uitgesleten. Ik tel ze nog wel steeds als ik vind dat ik een grote trap op moet lopen. Dan ben ik benieuwd hoeveel treden het zijn.

14. Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Nee, maar ik dans ook bijna nooit als er wel muziek te horen is eigenlijk.

15. Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Er zit toch een lampje in je auto die gaat branden als je de olie moet bijvullen haha? Ik kijk er nooit naar, dat doen ze bij de garage. Het enige wat ik doe is mijn ruitenwisservloeistof bijvullen en tanken. De rest bemoei ik me zo min mogelijk mee.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

10 reacties op “De 15 dingen die niemand je vraagt TAG”

  1. Kun je bij zo’n tag de vragen gewoon overnemen? IK vind ze leuk 🙂

    Ik ga vanavond naar Despicable me 3, haha. En oliepijlen kan ik!

    Misschien dat ik me ook eens op zo’n tag ga werpen. Grappig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.