Meteen naar de inhoud

17 dingen die ik voor 2017 wil doen

Er zijn altijd eindeloos veel dingen die ik wil doen. Toch doe ik daar maar een klein gedeelte van, omdat ik geen stok achter de deur heb. Dus ik ga nu een stok achter de deur creëren. Ik weet niet of het haalbaar is om alle 17 de dingen te doen, maar ik ga het proberen!

 1.  Naar de bioscoop gaan.
 2. Het boek waar ik nu in bezig ben uitlezen.
 3. Aan de slag met mijn clear stamps.
 4. Alle Lord of the rings en Hobbit films eindelijk kijken.
 5. Mijn houtbrander uitproberen.
 6. Mijn foto’s uitzoeken.
 7. Oefenen met waterverf.
 8. Weer een pintertest filmen.
 9. Bullet journal voor 2018 helemaal klaarzetten.
 10. Een nieuw boek uit  mijn boekenkast uitlezen.
 11. Weer eens handletteren.
 12. Uit eten gaan.
 13. De natuur in om foto’s te maken.
 14. 2 nieuwe bordspellen spelen.
 15. Een wandeling maken.
 16. Gourmetten.
 17. Een 2017 overzicht maken

Wat wil jij nog doen voor het einde van het jaar?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

4 reacties op “17 dingen die ik voor 2017 wil doen”

 1. Wat heb jij nog een hoop dingen die je wilt doen! Ik wil in mijn nieuwe auto rijden (hopelijk komt ie deze week!) en ik hoop op goed nieuws. Waarvan dat hou ik nog even voor mezelf. Altijd leuk zo’n cliffhanger 😛

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.