Meteen naar de inhoud

2 weken blogvakantie – hoe is het bevallen?

Twee weken geleden stortte ik in en besloot ik een break in te lassen. Even 2 weken kerstvakantie nemen en niets moeten. Gelukkig waren mijn feestdagen vrij rustig, waardoor ik geen last had van extra uitputting. Toch ben ik nog steeds erg moe.

Ritme

De vermoeidheid is minder dan 2 weken geleden. Ik merk alleen dat ik na een slechte nacht of drukke dag nog steeds heel erg moe ben. Mijn reserves zijn gewoon op. Is ben dus op zoek naar een goed ritme. Hoe lang moet ik slapen? Wat kan ik op een dag doen? Moet ik tussendoor wakker blijven of een dutje doen? Het is lastig om een goed ritme te vinden, dus daar blijf ik mee experimenteren tot ik iets gevonden heb wat goed voelt.

Motivatie

Ik merk dat doordat ik even niets hoefde en veel heb geslapen mijn motivatie om iets te doen weer terug is. Eerst had ik wel allemaal dingen die ik wilde doen, maar die schoof ik het liefst vooruit, omdat ik nog liever op de bank bleef hangen. Nu heb ik echt de motivatie om weer aan de slag te gaan. Dat geldt voor mijn blog (ik heb weer veel inspiratie!), maar ook voor DIY’s en fotograferen.

Grenzen bewaken

Wat voor mij het belangrijkste blijft is het bewaken van mijn grenzen. Ik moet mezelf tegen mijzelf beschermen. Dat heb ik de laatste maanden te weinig gedaan. Dus daar ga ik weer mee aan de slag. Dat is vooral een proces voor mijzelf, maar jullie kunnen dat merken in het aantal blogs dat online komen. Mijn normale schema is maandag, woensdag, vrijdag en zondag, maar er zullen momenten zijn dat ik bijvoorbeeld maar 2 blogs in een week plaats ipv 4.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

10 reacties op “2 weken blogvakantie – hoe is het bevallen?”

  1. Ritme is zó belangrijk. Wat het ritme is, is voor ieder heel persoonlijk. Maar als mijn ritme ook maar iets gaat afwijken, ben ik compleet van de leg. Succes met je zoektocht naar jouw ritme en ik ben benieuwd naar je nieuwe artikelen 🙂

    1. Een klein beetje verschil in mijn ritme is niet zo erg, maar als ik een paar dagen een compleet ander of geen ritme heb merk ik wel dat ik helemaal in de war ben

  2. Wat goed dat je even een break hebt genomen. Lijkt me ontzettend moeilijk! Het blijft denk ik altijd lastig om een goede balans te vinden, maar het is sowieso al super goed dat je er mee bezig bent. Succes!

    1. Die break leek mij moeilijk dan het uiteindelijk was. Ik was zo moe dat het een opluchting was dat ik die break had. Het zal inderdaad lastig blijven, maar ik doe mijn best!

  3. Fijn dat je terug bent. Soms heeft een mens dat wel eens nodig, zo’n break. Ik hoop dat je je balans vind in het komende jaar, het is zo belangrijk om jezelf goed te verzorgen op dat gebied.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.