Meteen naar de inhoud

5 favoriete blogs – 31 day blog challenge #26

  • door

Ik deel vandaag 5 blogs met je die ik heel leuk vind om te volgen. Leuke vraag bij de 31 day blog challenge!

Ik begin met de blog van Deborah; het valt wel maar niet mee. Zij heeft ook een conversiestoornis. Door op google te zoeken naar ervaringen kwam ik op haar blog uit. Ik vond het fijn om te lezen dat ze weer vrij veel kan en zo positief in het leven staat. Dat geeft mij hoop!

Lisanne van Lisanne leeft is ook chronisch ziek. Zij staat enorm positief in het leven en probeert overal het besten van te maken. Daarnaast schrijft ze gewoon over leuke dingen!

Ook Marjolein van A spoonful of dork is chronisch ziek. Ze is heel eerlijk als het niet goed gaat en heeft een goede schrijfstijl.

Laura van Blogaholic is niet chronisch ziek. Ik vind het namelijk ook leuk om andere soorten blogs te volgen. Blogaholic is een website met allerlei tips rondom het bloggen. Leuk en leerzaam om te volgen.

Tot slot is Miss lipgloss van Cynthia een van mijn favoriete blogs. Misschien niet iets wat je meteen van mij verwacht. Ik ben niet dagelijks bezig met make-up en ik besteed er ook niet veel aandacht aan. Toch vind ik het heel leuk om haar blog te volgen omdat er vaak leuke artikelen op staan en ik nieuwe dingen leer. Zo heb ik beter met make-up om leren gaan zonder dat ik uren heb moeten oefenen.

Wat ik jouw favoriete blog?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.