5 favoriete recepten – wereld bakdag

Vandaag is het wereld bakdag dus ik vond dit een mooie gelegenheid om mijn favoriete recepten te delen. Ik heb 5 recepten voor jullie uitgezocht die ik regelmatig maak of heel erg lekker vind.

* Ik ben nog steeds dol op mijn overheerlijke kaneelbroodjes. Ze zijn niet moeilijk om te maken, het kost alleen wat tijd ivm het rijzen. Daarom maak ik ze niet heel vaak, maar als ik ze maak… mmh, heerlijk!

* Dit ligt een beetje tussen koken en bakken in vind ik. Maar omdat ze lekker zijn deel ik dit recept gewoon vandaag. Suikerbrood is lekker en wentelteefjes zijn ook lekker. Heb je dit wel eens gecombineerd? Wentelteefjes van suikerbrood, een van de beste combinaties die er bestaat vind ik!

* Ik heb een mini donut maker dus ik besloot dit recept uit te proberen. Een groot succes. En omdat de kaneel donuts zo klein zijn blijf je er van eten.

* Een andere favoriet die je al eens op Sugarframe voorbij zag komen is de varkentjes-in-de-modder taart. Simpel, maar altijd succesvol.

* Tot slot een recept van iets waar ik verslaafd aan ben; zelfgemaakt of zelfgekocht. Kaneelstengels zijn heel slecht voor mij omdat ik mij er misselijk in eet. Maar ze zijn gewoon zo lekker dat ik er niks aan kan doen.

Valt het jullie ook op dat er in 4 van de 5 recepten kaneel met suiker wordt gebruikt? Kennelijk vind ik dat nog lekkerder dan ik al dacht.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.