5 warme truien

Het is vandaag Warmetruiendag. Een initiatief van Greenchoice om energieverspilling tegen te gaan. Het idee is dat je een warme trui aantrekt en de verwarming lager zet. Maar warme truien vind ik moeilijk te vinden. Ik heb er dan ook maar 1. De truien zijn lelijk, kriebelig of niet warm. Daarom ben ik op zoek gegaan naar 5 warme truien die wél leuk zijn.

Deze trui vind ik iets te casual voor buiten de deur (hoewel ik hem wel heel leuk vind), maar dit lijkt me echt een heerlijke trui om binnen warm te blijven! Lekker lang, lange mouwen, een kraag waar je je in kunt verstoppen. Ik zie het al helemaal voor me!

Ik vind deze trui er lekker warm uitzien, maar hij kriebelt waarschijnlijk niet! Hij is gemaakt van 100% katoen, dus dat zit een stuk lekkerder dan kriebelwol. En hij is lekker kleurrijk! Beter dan al die zwarte kleding die je in de winter ziet.

Een zwarte trui hoeft natuurlijk niet stom te zijn. Deze simpele trui is leuk te combineren. Gemaakt van polyester, dus ook niet kriebelig. Ook deze trui heeft lange mouwen. Dat vind ik fijn. In de winter trek ik mijn mouwen altijd tot halverwege mijn handen.

Deze trui maakt het supermakkelijk om de mouwen over je handen te trekken. Dit is dan ook echt een trui voor mij. En hij ziet er nog leuk uit ook! Volgens mij is hij ook best warm, dus perfect voor de koude dagen die er helaas nog aan zitten te komen.

Tot slot dan deze simpele trui. Zwart, maar iets minder simpel dan de trui hierboven. Door het patroontje is het toch een leuke trui. En hij ziet er ook lekker warm uit! Hij is niet zo lang, maar dat is prima op te lossen met een lang shirt eronder.

Welke trui vind jij het leukst?

 Dit artikel bevat affiliatelinksVolg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

6 gedachten over “5 warme truien”

  1. Ahh, ik hou van lekker warme, dikke, lange truien! Ik vind het stom dat er zoiets bestaat als korte truien; die moet je dan telkens naar beneden trekken of combineren met een langer shirtje. Geef mij maar een trui die uit zichzelf lang genoeg is, haha!

    Beantwoorden
    • Ik snap dat ook niet. Vooral niet omdat de trui dan lekker warm is, maar dat shirt eronder niet, dus dan heb je het alsnog koud :’) Ik zag laats een trui op navelhoogte. Echt wie heeft dat bedacht?

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.