Action shoplog – veel creatieve spullen gekocht

De Action heeft weer een heleboel leuke creatieve dingen in de schappen liggen. Ik vond dat ik daar wel wat van mocht kopen na een druk schooljaar. Genoeg om mezelf mee te vermaken de zomervakantie!

WireJig

Iets wat nog maar net in de schappen ligt is deze set om vormen met metaaldraad te maken. De WireJig kost €4,69. Daarnaast heb ik een rol metaaldraad gekocht (€0,59) zodat ik voorlopig genoeg draadfiguren kan maken.

In de set zit alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Je hebt een bord met gaatjes, waar je de bijgeleverde pinnen in kunt doen. In een boekje met voorbeelden zie je waar je de pinnen moet plaatsen. Om die pinnen buig je het metaaldraad. Er zitten drie kleuren in de set. Dit draad is dikker dan het metaaldraad dat ze los verkopen. Tot slot zit er een tang in de set die je kunt gebruiken om het draad te buigen.

Zouden jullie een review over de WireJig willen lezen?

Colouring & craft book

Deze kleur- en knutselblokken zijn al langer te koop bij de Action, maar ik twijfelde steeds omdat ik al zoveel spullen heb. Uiteindelijk ben ik toch overstag gegaan en heb ik zelfs 3 verschillende varianten gekocht. Ieder blok kost €0,99.

Het idee van deze blokken is dat je het eerst moet inkleuren en er daarna mee kunt knutselen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niet te kleuren, want zwart-wit kan het ook leuk zijn.

In het blok zitten grote platen, maar ook kaarten en cadeaulabels. Er zitten ook een paar vellen vellum in.

Luxe paper block

Vorig jaar kocht ik al een aantal luxe papierblokken bij de Action. Inmiddels zijn er weer nieuwe designs dus daar besloot ik er ook 2 van mee te nemen. Het zijn namelijk altijd leuke blokken en ze niet duur (€1,59).

In het blok zitten stickers, achtergronden, vellum en voorgestanste vormen. Alles is in dezelfde stijl, dus je kunt het goed met elkaar combineren.

Sketch colouring book

Dit kleurboek lijkt een beetje op een boek waar schetsen inzitten. Je hebt verschillende varianten, maar ik vond de variant met de bosdieren erg leuk. Het kleurboek kost maar €1,29 en er zitten 24 verschillende tekeningen in.

Ik wil proberen om deze tekeningen met waterverf in te kleuren. Ik denk dat dat goed past bij deze stijl. Daarnaast maakt het dan niet uit dat ik zelf niet goed kan tekenen om toch een leuk resultaat te krijgen.

Designpad

Bij de Action kan je verschillende papierblokken kopen met papier dat je als achtergronden kunt gebruiken. Altijd handig. Normaal ga ik voor de kleine boekjes, maar dit keer nam ik een groot blok mee. Handig als ik grotere achtergronden nodig heb. Voor een groot blok betaal je €2,49.

Dit blok heeft het thema galaxy. Sommige achtergronden zijn echt geïnspireerd op het heelal, anderen zijn wat minder goed te koppelen. Iedere bladzijde heeft op de voor- en achterkant verschillende designs staan. Wel zit ieder design 2x in het blok zodat je niet hoeft te kiezen.

Aquamarkers

De aquamarkers zijn al een hele tijd bij de Action te koop. Ik wist niet goed of ik ze zou gaan gebruiken en ze waren regelmatig uitverkocht. Vorige week besloot ik dat ik ze toch wilde hebben. Er zijn 6 verschillende varianten, maar ik kon er nu maar 4 krijgen. Per set van 12 markers betaal je €3,99. Een marker heeft een dunne punt en een brushpunt. Ik denk dat ik nog een keer een review ga schrijven over de aquamarkers.

Creative paper collection

Dit boek bevat allerlei papierwaren. Er zijn verschillende uitvoeringen en een boek kost maar €1,59. Alles uit het boek past goed bij elkaar dus je kunt alles combineren.

In het papierboek zitten achtergronden, kaarten, cadeaulabels, stickers en kleine kaartjes. Leuk om te gebruiken in een bullet journal, bij kaarten of om cadeautjes mee te versieren.

Kom jij vaak bij de Action?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

2 gedachten over “Action shoplog – veel creatieve spullen gekocht”

  1. Ohhh dat galaxy papier! Jammer dat ik dat niet heb gevonden bij de Actions die ik al af ben geweest (wel kocht ik daar een mooi glitter kleurboek en nu ben ik helemaal verliefd op de combinatie met de twinmarkers)
    Leuke spullen heb je gehaald zeg!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.