After wedding tag

Afgelopen woensdag waren mijn man en ik een jaar getrouwd. Daarom leek het mij leuk om de After wedding tag van Joyce in te vullen. Een jaar later denk ik nog steeds regelmatig terug aan de bruiloft. Onze relatie is nog steeds hetzelfde, maar het voelt zo fijn om getrouwd te zijn! Tijd om samen met jullie terug te kijken naar onze bruiloft.

Wat was het eerste wat je dacht/voelde na de ceremonie?
Heel eerlijk gezegd dacht ik niet zoveel. Er kwamen zoveel indrukken op mij af en ik kon het die dag niet goed verwerken. Dat kwam pas in de week erna. Ik weet nog wel dat ik een permanent gevoel van verliefdheid had nadat we allebei ja hadden gezegd.

Wat was het leukste moment van de bruiloft?
Het moment dat mijn aanstaande mij beneden bij mijn ouders stond op te wachten en ik de trap af liep. We hadden alleen aandacht voor elkaar en al mijn zenuwen waren weg omdat we samen waren. Maar ook het weggeven door mijn vader en de trouwgeloften waren heel mooi.

Wat is je favoriete trouwfoto?
Ik vind dit altijd wel een mooie, hoewel ik regelmatig een nieuwe favoriet heb.

Is er iets dat achteraf anders zou hadden willen doen?
Aan het begin van de receptie voelde ik mij niet goed. Mijn jurk zat strak, ik kon niet lekker zitten, ik had weinig gegeten. Toen ben ik snel naar huis gegaan en heb ik gewone kleren aangetrokken. Natuurlijk kon ik dit van te voren niet weten, maar achteraf gezien zou ik voor het eten al iets anders aangetrokken hebben zodat mijn man niet alleen tijdens de receptie was geweest.

Voel jij je anders nu je getrouwd bent?
Niet echt. Wel voelt onze relatie nu nog echter. Ook als ik het tegen anderen mensen over mijn man heb ipv mijn vriend voelt het beter. Maar tussen ons is er niks veranderd.

Had je een thema? Zo ja waarom dat thema?
We hadden geen thema. Wel hadden we als diner een Indonesische rijsttafel en de hapjes waren ‘s avonds ook Indisch, maar verder geen thema of bepalde kleur.

Heb je gehuild op je bruiloft?
Tijdens het oplezen van onze trouwgeloften had ik een klein beetje tranen in mijn ogen, maar verder geen enkele traan gelaten. Dat had ik wel verwacht, maar ik heb alleen maar gelachen die dag.

Staat er iets gegraveerd in je ring?
Ik heb zijn naam en onze trouwdatum en hij mijn naam en trouwdatum.

Hadden jullie een openingsdans?
Nee, we hadden sowieso geen typische dansavond. We hadden stukjes met muziek afgewisseld. Tijdens een van de optredens van de band hebben we wel samen op de dansvloer gestaan, maar dat kwam niet eens in de buurt van een openingsdans haha. We zijn niet zulke dansers.

Wat voor bloemen had je?
Verschillende kleuren gerbera’s, dat zijn mijn lievelingsbloemen.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.