Meteen naar de inhoud

Ik als blogger TAG

Het is al een tijdje geleden dat ik een TAG invulde, dus ik vond het daar weer tijd voor worden! Dit keer de ‘Ik als blogger TAG’ van Patricia neemt je mee.

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Eerlijk gezegd heb ik meestal geen idee waar de inspiratie vandaan komt. Meestal plopt er opeens een idee in mijn hoofd. Fijn, want daardoor heb ik eigenlijk altijd wel iets om over te schrijven. Voor de dagen dat ik geen inspiratie heb houd ik een lijstje bij met blogideeën, zodat ik ook dan gewoon kan schrijven.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Ik drink eigenlijk altijd water. In de winter soms thee, maar ik blog boven en thee drink ik eigenlijk alleen beneden. Qua eten heb ik weinig voorkeur. Gewoon wat er voor me staat. Soms koekjes of chips, maar ook chocolade en dropjes komen regelmatig voorbij.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Met het terugbladeren in mijn oude blogs. Even kijken wat ik ook al weer geschreven heb. Zo doe ik het ook altijd voor mijn favorietenblogs.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
Dat ik best wel iets kan. Dat klinkt misschien dramatisch, maar ik bedoel het heel breed. Niet alleen dat ik ondanks mijn dyslexie kan schrijven en dat het lukt om aan alle facetten van het bloggen te voldoen. Maar ook op persoonlijk vlak. Ik schrijf regelmatig een persoonlijke blog en bedenk iedere maand doelen. Daardoor heb ik inmiddels geleerd dat ik meer kan dan ik 5 jaar geleden dacht. Misschien op een andere manier, maar als ik het wil kan het.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Op een doordeweekse middag lukt het best. Mijn man is dan aan het werk, ik ben wakker genoeg om normale zinnen te formuleren en als ik foto’s moet maken dan is het over het algemeen licht genoeg.

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Meer volgers. Ik vind het fijn dat ik kan bloggen zoals ik nu doe, dat ik mensen kan inspireren en het zou supergaaf zijn als ik dat bij nog meer mensen kan bereiken!

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Ik denk 1 à 2 keer per maand. Is dat vaak? Het gaat meestal om hele persoonlijke artikelen waarbij ik mij kwetsbaar voel of informatieve artikelen waarbij ik bang ben dat jullie het niets vinden. Gelukkig is die onzekerheid iedere keer weer onterecht.

Heb jij veel contact met collega bloggers?
Ik heb op Twitter wel redelijk veel contact met andere bloggers.

Wat voor muziek of welke tv zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
Ik heb vrijwel altijd Netflix op de achtergrond aanstaan. Niet handig, want daardoor duurt een blog schrijven vaak 10x zo lang, omdat ik word afgeleid door de serie die ik kijk. Daarom probeer ik de laatste tijd wat vaker om muziek op te zetten.

Op welke dag ontstaan bij jou de meeste artikelen?
Op dinsdag denk ik. Maandag schrijf ik vaak maar halve blogs omdat ik dan nog de week aan het opstarten ben en donderdag zit ik al met mijn hoofd bij het weekend. Omdat ik woensdag en vrijdag werk probeer ik dan zo min mogelijk te bloggen.

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
Dit vind ik de moeilijkste vraag. Ik heb een aantal artikelen waar ik stiekem wel een beetje trots op ben. Ook artikelen waar ik vorig jaar trots op was, maar nu niet meer omdat ik voor mijn gevoel nu weer een hoger niveau heb. Maar als ik moet kiezen dan denk ik dit artikel: Ik ben mooi.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Omdat het de leukste hobby van de hele wereld is! Het is leuk om contact te hebben met anderen, maar het is ook leuk om dingen over jezelf te leren en je op allerlei gebieden te ontwikkelen.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

6 reacties op “Ik als blogger TAG”

  1. Leuk ingevuld, maar wow, Netflix kijken tíjdens het bloggen? Dan krijg ik volgens mij helemaal niets meer neergeschreven, haha. Ik luister naar de radio of Spotify wanneer ik voor m’n blog aan het werk ben.

  2. Hahaha, ik vind het ook heel knap dat jij kan Netflixen bloggen tegelijk. Ik vind het al moeilijk genoeg om mijn aandacht bij mijn blog te houden zonder dat er ook maar iets van afleiding binnen hand- of oogbereik is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.