Blogplanner 2017 – gratis download

Nu het jaar bijna is afgelopen zullen veel bloggers al nadenken over het nieuwe jaar. Wat wil je bereiken met jouw blog? En hoe ga je dat doen? Om je daarbij te helpen heb ik een blogplanner ontwikkeld, waarbij je alles omtrent je blog kunt bijhouden.

Al meer dan een jaar houd ik voor mezelf allerlei formulieren en lijsten bij voor dingen op mijn blog. Ik vond het onhandig dat alles los stond en ik had behoefte aan meer. Er zijn verschillende blogplanners te koop, maar ik was bang dat die niet aan mijn wensen zouden voldoen. Omdat ik zelf ook kan vormgeven besloot ik om mijn eigen blogplanner te maken. Een blogplanner waarvan ik zeker wist dat hij helemaal bij mij zou passen.

Blogplanner 2017

Ik wist dat er veel tijd in zou gaan zitten, maar ook dat andere bloggers er belang bij zouden hebben. Daarom besloot ik om deze blogplanner gratis beschikbaar te stellen. Na input van een paar bloggers heb ik mijn blogplanner aangepast en uitgebreid, waardoor hij hopelijk net zo goed aan jouw wensen voldoet als aan die van mij.

In de blogplanner vind je maandoverzichten om van te voren te bepalen waar je over gaat bloggen. Ik heb ook een aantal bijzondere dagen toegevoegd, zodat je daar op kunt inspelen. Er is ook een weekplanner en een social media planner, zodat je gerichter kunt plannen. Maar met plannen alleen kom je er natuurlijk niet. Daarom kan je ook jouw blogdoelen opschrijven en per maand opschrijven hoe goed jouw blog is bekeken.

Om het overzicht te bewaren heb ik ook pagina’s gemaakt om belangrijke gegevens omtrent jouw blog, affiliateprogramma’s, samenwerkingen en financiën bij te houden. Op die manier kan je alles wat met jouw blog te maken heeft op één plek bewaren.

Downloaden

Iedereen kan de 36 pagina’s tellende blogplanner 2017 gratis downloaden. Ik hoef er niets aan te verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is een geldig e-mailadres invullen. Je ontvangt dan een e-mail om de planner te kunnen downloaden.

[email-download download_id=”4178″ contact_form_id=”4181″]

Door een e-mailadres in te vullen ga je ermee akkoord dat je op mijn nieuwsbrieflijst komt. Hier kan je je later weer voor afmelden.Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

26 gedachten over “Blogplanner 2017 – gratis download”

  1. Echt kei mooi gemaakt! Super handig! Vooral de pagina met lettertypes en kleuren. Vergeet ik altijd. Ik denk dat je er veel bloggers blij mee gaat maken! Ik blog al jaren met een agenda en dat vind ik ook echt fijn.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.