Meteen naar de inhoud

Blogplanner 2018 – gratis download

Zoals je misschien wel weet heb ik vorig jaar een gratis blogplanner met jullie gedeeld. Ik heb besloten om dat dit jaar weer te doen. Dus als je meer orde in je blogplanning wilt brengen, of meer uit je blog wilt halen kan je de blogplanner 2018 gratis downloaden.

In de blogplanner vind je maandoverzichten om van te voren te bepalen waar je over gaat bloggen. Ik heb ook een aantal bijzondere dagen toegevoegd, zodat je daar op kunt inspelen. Er is ook een weekplanner en een social media planner, zodat je nog gerichter kunt plannen. Naast ruimte om te plannen heb ik pagina’s gemaakt waar je je (maandelijkse) blogdoelen op kunt schrijven en bij kunt houden welke pagina’s het meest zijn bekeken die maand.

Om het overzicht te bewaren heb ik ook pagina’s gemaakt om belangrijke gegevens omtrent jouw blog, affiliateprogramma’s, samenwerkingen en financiën bij te houden. Op die manier kan je alles wat met jouw blog te maken heeft op één plek bewaren.
In de basis is de blogplanner nog hetzelfde, omdat deze voor mij nog voldeed. Dus ik heb de dagen van de maanden aangepast en enkele bijzondere dagen verwijderd en nieuwe toegevoegd.

Download hier gratis de blogplanner 2018:
Blogplanner 2018
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

12 reacties op “Blogplanner 2018 – gratis download”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.