Bucketlist – 31 day blog challenge #29

Een bucketlist is een lijst met dingen die je nog wilt doen voordat je dood gaat. Ik ben niet van plan om binnenkort dood te gaan, maar ik heb wel zo’n lijst gemaakt. Voor de 31 day blog challenge deel ik de top dingen van mijn bucketlist.

bucketlist

1. Noorderlicht zien
2. Tocht in een luchtballon maken
3. Een boek schrijven
4. Leren duiken
5. Op fotosafari gaan

Het zijn allemaal dingen die ik al heel lang wil doen. Daarom heb ik ze op mijn bucketlist gezet. De rest van mijn bucketlist is trouwens minder spectaculair. Ik wil bijvoorbeeld ook nog klimmen in een klimbos.

liefs


Volg mij ook via Bloglovin' | Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.