DIYpakket Action: cadeauzakken versieren

Bij de Action zag ik pakketten om papieren cadeauzakken te versieren. Ik vind kraft cadeauzakken leuk om te versieren, dus ik besloot om het pakket mee te nemen! Er zijn meerdere varianten en kosten 2 euro per stuk.

In het pakket zitten 2 grote cadeauzakken en 3 kleine. Er zit een vel stickers bij en een stukje garen. Tot slot verf, een sponsje en 2 stencils. Op 1 van de stencils staat een grote quote, op de ander staan allerlei kleine teksten of versieringen.

Als je de stencils hebt uitgedrukt leg je hem over een cadeauzak heen. Je doet wat verf op de spons en daarmee druk je de verf op de cadeauzak.

Het is handig om de stencil en zak aan elkaar vast te maken, want zoals je ziet schiet je redelijk snel uit. Ook merkte ik dat je vrij veel verf nodig hebt.

Nu had ik het stencils goed vastgeplakt, omdat ik wilde dat deze mooier zou worden dan mijn eerste cadeauzak. Het idee was leuk, maar de verschillende stukjes tussen de letters konden nog steeds omhoog komen, waardoor het alsnog niet erg netjes werd.

De verf was op en het was duidelijk dat dit geen handige methode was, dus ik besloot om een fineliner te gebruiken. Ik trok de letters met het stencil over en kleurde ze daarna in. Dat werkte wel goed!

Al met al is het idee van dit pakket leuk, maar het werkt niet om de verf met een spons aan te brengen. Het wordt niet netjes, de verf is snel op en de rest van de week loop je met zwarte vingers rond. Dus ik versier mijn cadeauzakken voortaan gewoon met fineliners/stiften en stickers, maar daar heb ik dit pakket niet perse voor nodig.

Heb jij dit pakket al geprobeerd?

liefs


Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

1 gedachte over “DIYpakket Action: cadeauzakken versieren”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.