Meteen naar de inhoud

Doelen voor juli

Juni ging snel voorbij. Maar wat wil je als je de helft van de tijd in bed ligt? Toch heb ik wel een beetje aan mijn doelen kunnen werken. En nu ik me weer helemaal de oude voel kan ik voor komende maand ook gewoon weer doelen bedenken!

Terugblik

Ik wilde opruimen, dingen verbeteren aan mijn blog en creatief bezig zijn. Met alledrie ben ik bezig geweest. Ik heb inmiddels al mijn kleren opgeruimd en nog wat losse spullen. Deze week ga ik de rest opruimen en dan kan alles naar de kringloop. En dan is het hallo ruimte!

De verbeteringen aan mijn blog zijn in gang gezet. Ik ben actiever geworden op mijn Facebookpagina en op Instagram. Ik was ook begonnen met het aanpassen van een nieuw thema, maar dat thema bleek niet al mijn opties te ondersteunen. Dus ik ga de komende tijd rustig zoeken naar een nieuw thema.

Ik heb 2x iets creatiefs gedaan. Dat is minder dan ik wilde, maar meer dan voorheen. En het was fijn om te doen! Dus ik ga er zeker mee door.

Nietsdoen

Dit doel klinkt misschien een beetje vreemd. Maar ik wil gaan proberen om vaker niets te doen en daarvan te genieten. Ik ben best rusteloos en wil altijd iets doen, het liefst meerdere dingen tegelijk. Ik wil gaan lezen zonder om de paar minuten op mijn telefoon te kijken en ik wil een film kijken zonder ondertussen te schrijven. En als het lukt wil ik zelfs gewoon in bed liggen of op de bank zitten zonder iets te doen. Ik ben al begonnen met het lezen van een boek over minder druk zijn. Wie weet helpt het ook bij het nietsdoen.

Dromen

De laatste tijd begint het steeds meer te kriebelen om iets te doen met mijn dromen. Om te kijken of ik ze kan najagen. Er zijn vast wel mogelijkheden, maar er gebeurt niks als ik niks doe. Ik zie op tegen het gedoe met het UWV vanwege mijn wajong en dromen is veiliger dan de stap nemen en uiteindelijk misschien falen. Maar alleen maar dromen is ook niet fijn. Het verlangen groeit en de drang om er iets mee te doen ook. Dus tijd om stappen te zetten. Om het een en ander op papier te zetten en uit te zoeken. En wie weet besluit ik dan eind deze maand wel dat het tijd is om het gewoon te proberen!

Wat wil jij bereiken deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

6 reacties op “Doelen voor juli”

  1. Ik doe met je mee wat betreft het nietsdoen komende maand. Nog een weekje en dan begint mijn zomervakantie!
    En ik ben erg nieuwsgierig naar je dromen natuurlijk. Ga je daar binnenkort meer over vertellen?

    1. Fijne vakantie! Lekker van genieten!
      En er komt zeker nog een blog over mijn dromen online. Ik denk over 2,5 week ofzo, als ik misschien al iets meer heb uitgezocht

    1. Ja klopt. Op momenten dat ik rust heb heb ik veel minder snel last van paniekaanvallen en pijn. Maar het is zo moeilijk om rust te nemen dus daar moet ik nog mee oefenen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.