Doelen voor juni

Zo ik was best wat van plan in mei al zeg ik het zelf. En dat is ook best goed gelukt, al zeg ik het zelf. Als ik heel kritisch kijk heb ik maar een half doel behaald, maar dat maakt niet uit. Het gaat om het gevoel dat ik er deze maand bij had. Dat was goed en motiveert mij om ook in juni weer aan de slag te gaan met mijn doelen!

Terugblik

Ik wilde mijn thuisstudie medisch secretaresse weer oppakken en de cursus fotografie volgen. Dat is half gelukt. Voor de fotografiecursus was ik 2 avonden in de week kwijt aan het kijken van webinars. En die heb ik ook helemaal afgerond deze maand! Naast mijn werk, blog, leuke dingen en ziek zijn leek het mij niet slim om dan nog een studie te doen. Dus die andere thuisstudie heb ik even gelaten voor wat het was. Ik heb gisteren wel mijn aantekeningen weer gepakt, zodat ik daar deze maand echt weer mee verder kan gaan.

De handlettering is ook nog niet van de grond gekomen. Daar wilde ik graag een start mee maken, maar ik heb nog niks gedaan. Ik heb wel een workshop geregeld voor juli. Dus ik vond dat een goed excuus om nu niet zelf al te gaan prutsen. Eerst even wat uitleg en begeleiding krijgen en dan komt dit doel in juli weer terug!

Tot slot wilde ik wat meer orde creëren. Is dat gelukt? Nee. Ben ik ermee bezig geweest? Ja. Ik heb een kleine start gemaakt met het ordenen van mijn hoofd, maar ontdekte dat dat nog niet zo simpel was. Het is nog te vaag om op te schrijven, de gedachtes komen en gaan en het is nog ongrijpbaar. Dus ik ben vast begonnen met het ordenen van mijn omgeving. Ik heb een paar kasten opgeruimd en boeken uit de bieb gehaald over opruimen. Die gedachtes komen later wel als ze er klaar voor zijn.

Opruimen

Hoewel ik een kleine start heb gemaakt wil ik deze maand echt aan de slag met opruimen. Ik heb nog 1 boek liggen om uit te lezen en dan ga ik al mijn spullen opruimen. Alles uit de kasten halen, alles bekijken en beoordelen. Gelukkig heb ik vorig jaar al een keer de helft van mijn kleding en 1 kast doorgelopen, dus dat scheelt weer een beetje.

Verbeteren

Een van de ideeën in mijn hoofd die ik wel heb kunnen ordenen is het verbeteren van Sugarframe en alles er omheen. Ik wil langzaamaan verder gaan uitbouwen. Er meer uithalen dan ik nu doe. Praktisch gezien betekent dat voor jullie vooral dat er meer op mijn Facebookpagina en Instagramaccount gebeurt. Verder zullen jullie er in het begin weinig van merken. Maar er komt een nieuwe categorie aan en ik ga proberen om alles wat meer te professionaliseren. En daar ga ik deze maand mee beginnen.

Creatief

Ik merk de laatste tijd dat ik steeds meer creativiteitsvlinders krijg. Ik heb weer zin om aan de slag te gaan met nieuwe dingen en gewoon te knutselen. En hoewel ik er wel zin in heb doe ik het om een of andere reden niet. Dus daarom dit doel. Zo dwing ik mezelf om er gewoon mee te beginnen en als ik eenmaal merk hoe fijn het is gaat het hopelijk weer meer vanzelf!

Wat zijn jullie doelen voor juni?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Doelen voor juni”

  1. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe categorie 🙂
    Mijn doelen voor juni zijn vooral genieten en oefenen en uitproberen met mijn nieuwe camera.

    Beantwoorden
  2. Ik heb precies hetzelfde, op kantoor heb ik allemaal crea bea ideeen voor instagram of een DIY maar zodra ik thuis kom denk ik laat maar en dan ga ik lezen met de kids of ze helpen met huiswerk, naar buiten met de hond en het is nu echt klaar. Ik moet mijnzelf er nu echt aan toe gaan geven om de draad weer op te pakken. Dus lets goooooo 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.