Meteen naar de inhoud

Doelen voor mei

April was een vrij simpele maand. Ik zou gaan Lopen voor Lyme en verder de balans vast houden die ik had gevonden. Eitje toch? Dat viel nog wel tegen. Ik was blij dat ik geen andere doelen had, want die zouden dan mislukt zijn. Maar deze 2 doelen zijn geslaagd! En heb natuurlijk ook weer doelen bedacht voor mei.

Terugblik

Op 9 april was Lopen voor Lyme. Mijn doel was om een uur te wandelen. Voor anderen misschien een simpel doel, maar voor mij was het best zwaar. Maar ik heb het gehaald! En in totaal 210 euro opgehaald voor Lisanne! Benieuwd naar hoe ik Lopen voor Lyme heb ervaren? Lees dan mijn verslag.

Verder wilde ik in balans blijven. Een balans tussen positief en negatief, maar ook een balans tussen rust en drukte. Dat is redelijk gelukt. Hoewel de 2e helft van april vrij druk en chaotisch was heb ik toch tussendoor rust kunnen nemen. Geen idee hoe ik dat voor elkaar kreeg, maar dat maakt niet uit. Het is gelukt. Helemaal in balans was ik niet, want ik was nog wel gestrest en ongeorganiseerd tijdens die drukte, maar er moet altijd ruimte zijn voor verbetering toch?

Mei wordt als het goed is weer wat rustiger, dus tijd voor nieuwe doelen!

Studeren

Vorig jaar begon ik met een thuisstudie Medische secretaresse. Dat komt vooral neer op medische terminologie en basiskennis. Superinteressant. In het begin studeerde ik braaf iedere week. Ik probeerde iedere week een les af te ronden. En toen werd het druk en had ik even een maandje geen tijd. En daarna een maand weer niet. En toen vergat ik het een maand. En uiteindelijk heb ik nu al ruim 8 maanden niets meer gedaan met die studie. Nu hoefde ik maar 25 euro te betalen, maar toch wil ik hem wel graag afronden. Dus deze week pak ik die studie weer op.

Daarnaast begin ik met een nieuwe fotografiecursus. Ik kreeg van Celine een link opgestuurd waarmee ik gratis een fotografiecurus kon volgen bij de Shawacademy. Dat leek me leuk om te doen, dus ik schreef me in. Maandag begint de eerste les al, dus ook daar wil me deze maand voor in zetten.

Bron afbeelding

Handlettering

Je hebt het waarschijnlijk al een paar keer voorbij zien komen; ik vind handlettering heel erg leuk. Maar ik heb het nog nooit gedaan. Ik heb bijna alle spullen in huis, maar heb het gewoon nog niet geprobeerd. Dus dit wordt de maand waarin ik eindelijk ga proberen om te handletteren! Helpen jullie mij deze maand tussendoor even herinneren dat ik er mee aan de slag ga? 😉

Orde

Zoals ik net al zei was april vrij chaotisch. Ik had meer lijstjes dan anders en alsnog raakte ik het overzicht kwijt. Ik had namelijk ook nog veel plannen in mijn hoofd. Plannen die ik nog niet op papier kon zetten omdat ze nog niet uitgewerkt waren. En dat zorgde ervoor dat ik regelmatig het overzicht kwijtraakte. Niet erg, maar nu is het tijd om weer wat orde in de chaos te brengen. Tijd om de plannen in mijn hoofd uit te gaan werken en op papier te zetten zodat ik minder last heb van de chaos.

Wat zijn jouw doelen voor mei?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

2 reacties op “Doelen voor mei”

  1. Wat een leuke doelen heb je voor komende maand! Zo’n zelfstudie ben ik ooit ook heel enthousiast aan begonnen. Maar de idiote opdrachten motiveren mij totaal niet. Ik hoop dat ik in de zomervakantie de tijd en vooral motivatie vind om het af te maken. Ik ben al op de helft…

    1. Ik maak de opdrachten ook vaak niet omdat ze nergens op slaan of veel te simpel zijn. Maar het scheelt dat ik toch geen docentenbegeleiding heb en niemand mijn opdrachten na kan kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.