Meteen naar de inhoud

Doelen voor april

Normaal komt deze blog eerder in de maand online, maar door de drukte kwam ik er niet aan toe. Dus bij deze alsnog mijn doelen! In maart had ik 2 doelen en ik kan met trots zeggen dat ik beide doelen heb behaald! Eentje is ook veel beter gegaan dan ik hoopte. En hoewel ik iets minder moe ben, moet ik het nog wel rustig aan doen. Dus voor april heb ik ook maar 2 doelen.

Terugblik

In maart wilde ik Snappy Store lanceren. Dat is gelukt! Ik ben superblij dat alles goed werkt, er geen problemen zijn geweest en ik kreeg van veel mensen het compliment dat alles overzichtelijk was en er mooi uitzag. Qua bestellingen loopt het nog geen storm, maar het begin is er!

Ik wilde ook voor mezelf kiezen. Dat is gelukt. Ik ben gestopt met werken en heb verder vooral dingen gedaan die ik wilde. Rust nemen als het nodig was, leuke dingen doen, alleen dingen doen waar ik mij goed bij voel. Het voelt nog wat onwennig, omdat ik heel lang niet, of te weinig, voor mezelf heb gekozen. Maar het voelt goed, dus ik ga ermee door!

Snappy Store

Nu alles goed werkt is het tijd om uit te breiden! Ik heb al een aantal producten liggen die ik nog moet toevoegen aan de webshop, maar ik wil deze maand ook gaan beginnen met promotie. Ik wil starten met Facebookadvertenties en daarna misschien doorgaan met Google AdWords. Ook wil ik een start maken met het ontwikkelen van mijn eigen producten. Dat is altijd het idee geweest, maar daar zat teveel werk in om dat bij de opening al klaar te hebben. Dus nu ik gaan webshop hoef te bouwen heb ik tijd voor ontwerpen!

Ritme vinden

Naast rust is ook ritme iets wat veel invloed heeft op mijn lichaam. Hoewel ik naar mijn lichaam wil luisteren en genoeg wil slapen als het nodig is, is het ook belangrijk om actief te blijven. Ik merk dat ik minder moe ben als ik iets doe en als ik een ritme heb. Van de hele dag in bed liggen voel ik mij na een tijdje namelijk ook niet beter. Deze maand wil ik gaan proberen om een ritme te vinden. Niet alleen qua slaap, maar ook qua huishouden. Ik hoop dat het dan uiteindelijk iets beter vol te houden is allemaal.

Wat wil jij deze maand bereiken?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

8 reacties op “Doelen voor april”

 1. pluseenbeetjenl

  Wat goed dat je je doelen hebt behaald. Klinkt alsof je duidelijk je grenzen aan het bepalen bent. Gaaf dat je je eigen lijn wilt ontwerpen, ben erg benieuwd.

  1. Dat probeer ik nu inderdaad heel erg! En vooral ook het aangeven van die grenzen. Naar anderen, maar ook naar mezelf toe, want dat blijf ik moeilijk vinden.

   1. Oh misschien moet ik die ook eens proberen. Ik gebruik nu osCommerice, maar dat is een beetje oud aan het worden. Ik ben benieuwd of dat adverteren via Facebook en Adwords goed werkt. Ik heb het zelf nooit geprobeerd.

    1. Die ken ik niet. WooCommerce vind ik heel fijn werken. En vooral adverteren via Facebook kan heel goed werken. Je moet alleen wel alles goed instellen om er zoveel mogelijk uit te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.