Meteen naar de inhoud

Doelen voor april

Vandaag ben ik teruggekomen van vakantie dus vandaag is een goede dag om met de doelen van april te beginnen. Maar eerst kijk ik terug op de doelen van maart.

In maart zou ik genieten, werk zoeken en 1000 bezoekers krijgen. Is dat gelukt? Niet echt. Het genieten is wel gelukt. Ik ben er nog lang niet, maar het is mij gelukt om van kleine dingen te genieten. Hier ga ik dus mee door, want het kan altijd beter! Het is de eerste stap naar optimisme.

Ik heb wel tijd besteed aan het zoeken naar werk, maar ik ben er nog niet aan toegekomen om er echt aan toe te komen. Dus daar ga ik in april weer verder mee.

De 1000 bezoekers zijn gelukt! En nu lekker verder groeien.

En dan mijn doelen voor april!

Fietsen
Ik wil meer fietsen. Ik heb een elektrische fiets dus eigenlijk heb ik geen goede smoesjes om niet te fietsen. Zeker niet nu het weer wat beter weer is. Ik woon dichtbij de winkels en ik heb fietstassen. Dus ik wil proberen om niet iedere keer de auto te pakken, maar gewoon eens op de fiets weg te gaan.

Naar buiten
Ik zit vrij veel binnen. In de winter doe ik dat omdat ik pijn krijg van kou. In de zomer omdat ik niet goed tegen hitte kan. Daarom is april een goede maand om meer naar buiten te gaan. Ik hoef niet eens buiten te zitten, maar lopen of fietsen is ook goed. Buitenlucht kan nooit kwaad!

Acteren
Ik ben weer bezig met een toneelstuk en volgende maand is de uitvoering. Inmiddels is de basis van het stuk klaar, dus nu wordt het tijd om mijn personage te leren kennen. Ik weet wat ze globaal doet, maar wat zijn kleine gewoontes die bij haar passen? Heeft ze stopwoorden? Hoe neemt ze de telefoon op? Hoe loopt ze? Hoe is ze boos? Dat soort dingen wil ik deze maand gaan ontdekken. Zo wordt het toneelstuk een stuk geloofwaardiger.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

2 reacties op “Doelen voor april”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.