Doelen voor augustus

Gelukkig waren mijn doelen voor juli niet erg ingewikkeld. Het was namelijk niet mijn maand. Ik was moe, had veel pijn en voelde me regelmatig emotioneel instabiel. Dus dankzij mij 2 kleine doelen kan ik toch zeggen dat ik mijn doelen voor juli behaald heb! En omdat ik er nog niet helemaal ben ga ik het voor augustus ook rustig aan doen.

Terugblik

Ik wilde deze maand niets doen en nadenken over mijn dromen. Ik had verwacht dat het nietsdoen nog een uitdaging kon worden, maar dat viel mee! Door het mooie weer en omdat ik me niet zo goed voelde had ik ook niet zoveel zin om iets te doen. Ik vond het wel prima om niets te doen. Ik werkte mijn to-do lijstje af en deed daarna vrij weinig. Soms keek ik wel een serie of zat ik op mijn telefoon, maar ik lag ook regelmatig gewoon op de bank of in bed zonder iets te doen. Ik ruste er nu van uit, terwijl ik voorheen onrustig werd.

Ik heb ook een stap gezet in mijn dromen. Ik had al veel op internet uitgezocht, wat dingen voor mezelf bedacht en wat op papier gezet. En toen kwam het spannende moment. Toestemming vragen aan het UWV vanwege mijn Wajong. Maar ze deden het helemaal niet erg. Sterker nog, ze vonden het raar dat ik toestemming vroeg en ik mocht alles doen zolang mijn gezondheid er niet slechter door zou worden. Dus dat is fijn! Het ligt nu weer even stil, maar zodra ik me beter voel ga ik weer verder met uitwerken!

Positiviteit

Ik merk dat ik de afgelopen 2 maanden mijn positiviteit een beetje kwijt ben geraakt. Niet zo vreemd, want er gebeurde veel, maar wel jammer. Ik heb daardoor minder zin om te vechten en blijf het liefst de hele dag vol zelfmedelijden onder mijn dekens liggen. Dat is prima voor een paar dagen, maar daarna moet je er weer uit komen, want je hebt er niets aan. Dus deze maand wil ik mij weer focussen op de positieve dingen en genieten van het leven. Daar haal ik uiteindelijk meer kracht uit dan uit zielig in bed liggen.

Handlettering

In mei had ik handlettering al als doel. Dat lukte toen niet, maar dat was niet erg omdat ik in juli een workshop zou hebben. Die workshop moest verplaatst worden, omdat mijn moeder ziek was. Dus nu gaan we volgende week! Ik heb er heel veel zin in en ben benieuwd of ik iets moois kan maken ondanks mijn niet zo mooie handschrift. Na die workshop wil ik ook thuis gaan oefenen, want anders vergeet je alle geleerde tips meteen weer. Dus dat lijkt mij een mooi doel.

Wat wil jij bereiken in augustus?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.