Meteen naar de inhoud

Doelen voor augustus

Het is augustus, dus tijd voor een nieuwe lijst met doelen en een terugblik op mijn doelen van juli. Kijk je met mij mee?

Juli was een redelijk goede maand. Ik had last van de warmte, vermoeidheid en pijn, maar tegelijkertijd kon ik ook productief zijn. Met mijn doelen is het dan ook best goed gegaan. De aanpassingen die ik wilde maken aan mijn blog zijn bijna afgerond. Er zijn nog 2 punten waar ik mee bezig ben. Voor de rest heb ik mijn lijstje afgewerkt. Ook het opbouwen van een ritme is best goed gegaan. Ik probeer iedere dag rond 9 uur op te staan en daardoor ontbijt en lunch ik op normale tijden. Ik ben nog wel een paar keer ‘s middags gaan slapen, maar als je dat iedere dag doet is het ook ritme toch?

Het lopen is zo goed gegaan als lukte. Eerst was er een hittegolf waardoor bewegen teveel moeite koste, toen had ik pijn en was het herfst. En uiteindelijk kwam mijn SI-gewricht scheef te zitten waardoor lopen zeer pijnlijk was. Dus ik heb wel een paar keer gelopen, maar minder dan ik van te voren gewild had. Maar aan de andere kant is het goed dat ik geluisterd heb naar de grenzen van mijn lichaam.

Offline
Ik merk dat ik weer meer achter de computer zit. Op zich niet erg, want ik heb ook meer te doen op de computer. Maar ik besteed vrij veel tijd aan een beetje dom rondklikken. Ik kan mijn tijd achter de computer dus veel effectiever gebruiken. Hetzelfde geldt voor mijn telefoon. Ik kijk er zeer regelmatig op en dat is bijna altijd om te zien of ik niks gemist heb, niet omdat ik iets moet doen. Ik wil proberen om daar deze maand anders mee om te gaan. Op die manier voelt het misschien rustiger voor mezelf, maar heb ik ook meer tijd voor bijvoorbeeld lezen.

Foto’s
Ik wil deze maand ook in de breedste zin van het woord aan de slag gaan met foto’s. Ik wil ze uitzoeken, bewerken, maken en er over lezen. Mijn fotografiehobby ligt al een tijdje stil en ik heb nu zin om er weer eens mee aan de slag te gaan en het stof eraf te vegen. En ik houd het lekker breed zodat ik er sowieso mee aan de slag kan. Ook als het weer of mijn lichaam tegenwerkt.

Wat zijn jullie doelen voor augustus?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

3 reacties op “Doelen voor augustus”

  1. Het is misschien jammer dat je niet zoveel hebt gelopen als je had gewild, maar ik denk dat het veel belangrijker is dat je naar je lichaam hebt geluisterd! Applausje daar voor! 🙂
    Succes met de komende maand.

  2. Mooie doelen heb je voor jezelf opgesteld. 🙂 Super dat je naar jouw lichaam hebt geluisterd en tevreden bent met de momenten dat je wel hebt gelopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.