Doelen voor december

Nieuwe maand, nieuwe kansen! Tenminste, zo zie ik het wel sinds ik per maand mijn doelen opstel. En dat is maar goed ook, want november was niet zo geslaagd wat betreft mijn doelen. Dus in december ga ik nog 1x knallen om het jaar succesvol af te sluiten!

Terugblik

De terugblik is deze keer kort en krachtig. Ik had 1 doel en die is mislukt. Of tenminste, ik ben gestopt. Ik wilde meedoen met NaNoWriMo en daar begon ik ook enthousiast aan. De eerste week ging het goed, maar ik merkte dat het mij teveel moeite kostte. Ik was vrij druk met andere dingen en had heel veel behoefte aan rust. Die rust kon ik niet nemen, omdat ik na een lange dag ook nog 1700 woorden moest typen. Dus ik besloot om te stoppen. Te kiezen voor mezelf. Een lastige keuze, omdat het qua inspiratie en verhaal goed ging en ik het ook wilde. Maar het was gewoon niet het goede moment.

Met dit in mijn achterhoofd heb ik de doelen voor december bedacht.

Lief zijn voor mezelf

Ik vind het altijd lastig om goed voor mezelf te zorgen en lief te zijn voor mezelf. Afgelopen tijd merk ik dat ik daar wel behoefte aan heb. Ik zet mezelf in dat opzicht op de laatste plaats. Ik wil eerst mijn to-do lijstje afmaken en als ik dan nog tijd over heb dan ga ik wel rusten of iets doen waar ik blij van word. Dat is natuurlijk niet goed. Vooral omdat de helft van de dingen op mijn lijstje door mijzelf bedacht zijn en prima een maand of langer kunnen wachten. Dus deze maand ga ik proberen om wat minder van mezelf te moeten en wat liever te zijn voor mezelf. Gewoon doen en geen discussie aangaan of ik het wel verdien. Gewoon lief zijn.

Vormgeving

In oktober had ik als doel om aan de slag te gaan met de vormgeving van Sugarframe. Het logo is inmiddels af, maar nu moet de rest nog. De lettertypes en kleuren heb ik ook al bepaald, maar hoe ga ik dat vormgeven in een website, iconen, enz? Het liefst wil ik het nieuwe jaar met een nieuwe uitstraling beginnen, dus ik ga deze maand aan de slag om alles af te maken. Het logo ontwerpen was het meeste werk, dus het moet te doen zijn. Ik moet er alleen even goed voor gaan zitten en alle ideeën in mijn hoofd samenvoegen.

Wat wil jij bereiken in december?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

4 gedachten over “Doelen voor december”

  1. Lief zijn voor jezelf is altijd een goed idee! Ben benieuwd naar je nieuwe stijl, altijd leuk om te zien 🙂 En als het niet lukt voor t nieuwe jaar, dan komt het wel daarna!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.