Meteen naar de inhoud

Doelen voor februari

Januari was dankzij mijn enige doel (rust houden) best wel rustig! Benieuwd of ik ook echt zo goed was in rust houden en wat ik in februari wil bereiken?

Terugblik

De terugblik is deze maand vrij simpel. Ik wilde namelijk alleen maar rust hebben. En dat ging redelijk goed. In het begin had ik er moeite mee om mij niet schuldig te voelen. Later kon ik er zelfs van genieten. Ik heb niet iedere dag alleen maar op bed gelegen hoor, maar ik heb mezelf wat minder dingen opgelegd. Werk, koken en boodschappen moest. Daarnaast hield ik me ook wel gewoon aan mijn blogplanning en afspraken die al in mijn agenda stonden. En verder hoefde ik helemaal niks. Ik mocht van mezelf doen wat ik wilde. Of dat nou lezen, puzzelen of in bed liggen was. Zolang ik het maar wilde. En het was best wel lekker om die rust te ervaren. Ook al heb ik nog steeds dingen gedaan, mijn hoofd was rustig. En dat was precies waar ik behoefte aan had. Ik ga dit niet een heel jaar lang volhouden, maar ik wil wel gaan proberen om in de toekomst wat vaker rust te nemen als ik die behoefte voel en wat minder van mezelf te moeten.

Om die rust niet meteen los te laten heb ik voor februari 2 kleine doelen.

Fotograferen

Ik heb al aangekondigd dat ik dit jaar vaker wil fotograferen. Deze maand wil ik 1x op pad gaan om mijn camera beter te leren kennen. Ik wil die dag alleen manueel fotograferen. Ik denk dat ik op een dag dat het droog is naar een natuurgebied rijd en daar aan de slag ga.

Vakantie

Deze maand gaan wij op vakantie naar Florida en daar wil ik van gaan genieten! Ik maak me druk om de lange vliegreis in combinatie met mijn paniekaanvallen. Ook kan de jetlag de eerste paar dagen een probleem vormen en het andere eetritme dat ik altijd op vakantie heb. Maar dat maakt niet uit, want het is leuk om op vakantie te gaan! Het is lekker weer in Florida, Amerika is leuk, we gaan daar veel leuke dingen doen. Allemaal redenen om er van te genieten! Dus ik ga proberen om mij niet druk te maken om de dingen die fout kunnen gaan en ‘gewoon’ te genieten van de vakantie.

Wat wil jij deze maand bereiken?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

5 reacties op “Doelen voor februari”

  1. Wat gaaf dat jullie naar Florida gaan zeg! Dat had ik nog even niet meegekregen! Snap dat je opziet tegen de lange vliegreis… Ik hoop dat je voor voldoende afleiding kan zorgen. Het schijnt ook dat er apps zijn die bij paniek in het vliegtuig helpen. Ik ben even de naam kwijt, maar die is wel echt heel helpend. Ik hoop dat je hem kunt vinden. Hij zal waarschijnlijk iets van “flight anxiety” of zo heten, haha. Of dan vind je hem in elk geval!

    1. Ik neem mijn tangle mee en heb vandaag oxa gekregen van de huisarts. Dus ik heb wat meer vertrouwen in de reis nu. En ik ga even zoeken naar die apps. Wie weet helpt het nog wat extra!

  2. Wat goed dat je rust hebt genomen. Verder is meer fotograferen altijd een goed idee, maar volgens mij moet dat deze maand wel goed komen met die mooie vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.