Meteen naar de inhoud

Doelen voor januari

Ik doe nog steeds niet aan goede voornemens, maar ik ga dit jaar wel door met het maken van maandelijkse doelen. Ik heb gemerkt dat ik hierdoor meer overzicht houdt en het ook beter lukt om dingen voor elkaar te krijgen.

Terugblik

In december had ik maar 2 doelen; lief zijn voor mezelf een nieuwe blogvormgeving. De vormgeving is gelukt (daar ben ik ook nog steeds heel blij mee!). Lief voor mezelf zijn minder. Ik heb wel vaker mijn rust gepakt, maar ik moest nog steeds veel van mezelf. Zelfs ontspannen op de bank lezen werd een verplichting. Maar er zit vooruitgang in. Regelmatig accepteerde ik het als ik iets niet kon doen, ik schoof dingen door naar later en probeerde in bed te gaan liggen als mijn lijf dat nodig had. Ondanks de vooruitgang is er nog steeds veel ruimte voor verbetering!

KvK

Zoals ik gisteren al aangaf, ga ik dit jaar de stap zetten om voor mezelf te beginnen. Dus ik wil mij deze maand in gaan schrijven bij de KvK! Geen heel moeilijk doel, maar ik moet nog wel even nadenken over de naam en voor welke activiteiten ik mij precies wil inschrijven.

Opruimen

Ik heb de laatste tijd veel spullen gekocht en gekregen. Mijn kamer staat vol, maar ook de rest van het huis. Ik merk dat ik nergens meer plek heb om iets neer te zetten en ik word onrustig van de chaos. Tijd dus om een paar dagen flink op te ruimen en een paar vuilniszakken te vullen.

Duidelijkheid

Op dit doel heb ik niet heel veel invloed, maar ik hoop dat het wel gebeurt. Ik ga volgende week overleggen met mijn therapeut over nieuwe behandelopties en ik hoop dat ik aan het eind van de maand meer duidelijkheid heb. Om dat proces te bevorderen ga ik sowieso zelf op zoek naar opties en verder hoop ik heel erg dat ik snel meer weet.

Waar ga jij deze maand aan werken?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

9 reacties op “Doelen voor januari”

  1. Twee zeer haalbare doelen en 1 doel waar je zeker wel invloed op kan hebben door initiatief te nemen en bespreekbaar te maken met je therapeut dat je duidelijkheid wil. You can do it! Succes deze maand. Mijn enige doel is revalidatie en staan blijven want het is best pittige combi samen met werken.

  2. Opruimen, jep. Ik wil ontspullen in 2017! Ik heb niet echt voornemens dacht ik, maar ik blijk er toch stiekem een paar te hebben! Ik ga ze alleen dit jaar niet delen, ze staat prachtig genoteerd in mijn dagboek (waar ik 4 keer per jaar ofzo in schrijf), nu nog waarmaken! Goed dat je je in gaat schrijven bij de KVK, een hele stap maar wel een stapje dichterbij naar een professioneel bedrijf, ik heb het dit jaar ook eindelijk gedaan 🙂 Succes met het behalen van je doelen!

  3. Goede plannen hoor! Echt tof dat je die stap naar de kvk gaat nemen.
    Voor mij staat er wat werk betreft in ieder geval 1, maar misschien wel 3 spannende gesprekken op de planning. En hopelijk levert dat dan weer wat nieuwe mogelijkheden op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.