Meteen naar de inhoud

Doelen voor juli

Juni is alweer bijna voorbij. Tijd voor een terugblik op mijn doelen voor juni dus en tijd voor nieuwe doelen!

Terugblik
In juni wilde ik voelen, een ritme vinden en meer jurkjes dragen. Dit is allemaal half gelukt. Leren voelen ben ik nog mee bezig. Dat leer je niet in een maandje. Het gaat de goede kant op, maar ik ga er zeker mee door. Dit geldt ook voor het vinden van een ritme. Ik heb nu een redelijk ritme. Ik vind het moeilijk om dit vast te houden en het ritme is ook nog niet optimaal. Er is dus nog ruimte voor verbetering! En die jurkjes? Tja, ik heb het al vaker als doel gehad, maar vaker dan 3 keer per maand komt het meestal niet… Ik geef het op. Ik kijk wel hoe mooi ze zijn terwijl ze in de kast hangen en als ik zin heb draag ik ze.

Aanpassingen
Ik heb al heel lang een lijstje liggen met dingen die ik wil uitzoeken of wil aanpassen op mijn blog. Tijd om daar eens voor te gaan zitten! Ik wil op zijn minst aan de lijst beginnen, maar het zou mooi zijn als ik alles af kan ronden deze maand.

Ritme
Zoals ik al zei kan mijn ritme nog iets verbeterd worden. Ik blijf nu bijvoorbeeld nog vaak in bed liggen tot ik uit mezelf wakker wordt. Ik wil proberen of het lukt om iedere dag rond hetzelfde tijdstip op te staan. Dan krijg ik automatisch meer ritme in mijn ontbijt en lunch.

Lopen
Ik haat lopen, altijd al gedaan. Ik ga liever met de fiets of de auto. Lopen is voor mij puur functioneel om korte afstanden te lopen. Tijdens het winkelen bijvoorbeeld vind ik het niet erg. Maar eerst naar het centrum lopen? Liever niet, ook al is het maar een paar honderd meter. Maar lopen is goed voor me. Ik ben gestopt met sporten, maar ik moet blijven bewegen. Ik heb nu een app gevonden die het lopen wat leuker maakt en een doel geeft; Ingress. Ik ga proberen om hiermee vaker te gaan lopen deze maand.
Wat zijn jullie doelen voor juli?

 




Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

10 reacties op “Doelen voor juli”

 1. hierbij geef ik me op als vrijwilliger om af en toe met je te gaan lopen. samen lopen is veel leuker dan alleen, en het voelt alsof het sneller gaat. laat maar weten wat je ervan vindt!

 2. Ik ben ook bezig met het creeeren van een beter ritme. Probeer ellke dag tussen half 9 en 9 uur op te staan (voor mij vroeg!)
  Jurkjes en rokjes laat ik ook vaak hangen. Nu in de zomer wil ik ze wat vaker aandoen 🙂

 3. Kim | dansenindestorm

  Succes met het creëren van ritme! Ik denk dat het wel gaat lukken, al is het wel even wennen. 🙂
  Lopen is lastig als je het heel stom vindt. Maar zoals je zegt is het wel goed… Succes ermee. 🙂 Ben benieuwd hoe het zal gaan.
  Liefs Kim

 4. Mooie doelen heb je voor jezelf opgesteld. Ik ben benieuwd hoe het er nu voor staat en achteraf natuurlijk een update? 🙂 Een ritme, vind ik momenteel ook best wel lastig. Sinds mijn vriend zomervakantie heeft is hier in huis een soort “lang leve de lol-ritme”, daar zou ik ook wel weer mee bezig willen.

  1. Ja er komt sowieso een terugblik aan het eind van de maand. Ik ben nu vooral druk bezig met het ritme en ik moet zeggen dat dat steeds iets beter gaat. Hoewel het nog wel lastig blijft. En een lang leve de lol-ritme klinkt als een perfect ritme 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.