Meteen naar de inhoud

Doelen voor juni

Vrijwel altijd lijkt een maand snel voorbij te gaan, maar dit keer niet. Om een of andere reden denk ik al 2 weken dat het juni is. Toch had de maand nog steeds maar 31 dagen, dus extra tijd om aan mijn doel te werken had ik niet. Hoe ging dat doel? En wat wil ik bereiken in juni?

Therapie
Voor mei had ik maar 1 doel. Lekker overzichtelijk. Ik wilde alles geven voor therapie. Dat is wel gelukt denk ik. Ik heb echt heel hard mijn best gedaan. Een half jaar is kort en ik wil alles uit dit programma halen wat er in zit. In juni ga ik hier dan ook gewoon mee door. Sterker nog, tot oktober ga ik hiermee door.

Ik voel me weer iets beter en ik heb iets meer energie. Daarom vind ik dat ik in juni naast het therapiedoel nog een paar doelen aankan.

Voelen
Dit doel is een aanvulling op mijn focus op therapie. Ik heb namelijk ontdekt dat ik weinig voel. Ik voel mijn lichaam niet altijd, maar ik weet ook heel vaak niet hoe ik mij emotioneel voel. Niet vreemd voor iemand met een conversiestoornis, maar het is wel belangrijk dat ik weer leer voelen. Dat is een belangrijke stap in mijn herstel. Ik probeer het al een paar dagen, maar het is belangrijk dat ik regelmatig stil sta bij wat ik voel. Zo leer ik het te voelen en wordt het op termijn hopelijk gemakkelijker.

Ritme
Ik vond het belangrijk om tot rust te komen, dus ik mocht alles doen van mezelf wanneer ik wilde. Of ik nou om 9 uur of 1 uur opstond, het maakte niet uit. Ik deed waar mijn lichaam behoefte aan had. Dat was heel fijn, maar ik merk nu dat ik daar minder behoefte aan heb. Ik wil juist weer een ritme hebben. Ik let nog wel op dat ik niet teveel doe en nog genoeg rust neem, maar een beetje ritme is nooit slecht. Ik ga in juni dan ook proberen wat een goed ritme voor mij is.

Jurkjes
Ik heb laatst mijn kast opgeruimd en de conclusie was dat ik veel jurkjes en rokjes heb, terwijl ik bijna altijd een spijkerbroek draag. Ik wil de jurkjes en rokjes wel houden, want ik vind ze leuk. Maar het is zonde als ik ze nooit aantrek en ze alleen maar in mijn kast hangen. Ik ga dus proberen deze maand wat vaker een rokje of jurk te dragen.
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

3 reacties op “Doelen voor juni”

  1. Hele goede en leuke doelen.
    De therapie doelen zijn erg goed. Moeilijk, maar goed. Ze kosten waarschijnlijk veel tijd, energie en kracht, maar je kunt het.
    Het doel van jurkjes en rokjes dragen vind ik heel erg leuk. 🙂 Jurkjes en rokjes zijn zo leuk! Jammer als ze in de kast blijven hangen.
    Succes met je doelen van deze maand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.