Meteen naar de inhoud

Doelen voor maart

Februari was de maand waarin ik instortte. De maand dat alles teveel werd. Het is daarom maar goed dat ik slechts 2 doelen had opgesteld voor februari, want meer had ik ook echt niet aangekund. Sterker nog, ik heb maar 1 doel behaald.

Terugblik

Ik hield in februari een no buy challenge. Oftewel, ik mocht naast boodschappen niets kopen. Ik ging ervan uit dat het zwaar zou worden, maar het viel heel erg mee. Het scheelt misschien dat ik wel producten voor mijn webshop kon inkopen en ik op die manier toch mijn koopbehoefte kon bevredigen haha. Maar al met al ging het supergoed. Ik ga proberen voortaan strenger om te blijven gaan met wat ik koop. Ik koop te vaak spullen waar ik uiteindelijk niets mee doe. Zonde.

Ik wilde ook graag balans vinden. Dat is dus mislukt. Ik ben er te laat mee begonnen denk ik. Nu ik ben ingestort is de balans ook ver te zoeken. Ik heb veel rust nodig, maar daardoor is er natuurlijk geen balans. Dat is ook niet erg. Ik moet nu eerst uitrusten en dan langzaamaan weer de balans zien te vinden.

Voor mezelf kiezen

In maart wil ik dan ook vaker voor mezelf kiezen. Niet iets doen omdat een ander het wil. Aan mezelf denken en voor mezelf zorgen. Als je niet voor jezelf zorgt is er niemand anders die het doet namelijk. Dus als ik rust nodig heb, dan ga ik op bed liggen in plaats van werken. Als mijn hoofd niet meewerkt ga ik een serie kijken ipv bloggen. Simpel gezegd ga ik proberen bij alles wat ik doe na te denken of het wel goed is voor mij.

Snappy Store

Ik wil ook heel graag deze maand Snappy Store online kunnen zetten! Ik ben vrij ver, maar er moeten nog een paar puntjes op de i gezet worden. Het is lastig om daar niet te lang mee door te gaan op dagen dat ik eigenlijk veel rust nodig heb. Dus het is een uitdaging om de werkzaamheden goed te verdelen.

Wat wil jij bereiken deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

13 reacties op “Doelen voor maart”

 1. pluseenbeetjenl

  Ik had vorige maand ook een no buy en ik vond het nog best lastig. Mooie doelen heb je gesteld. Hopelijk voel je je snel beter en ga je ze gewoon behalen.

 2. Ik hoop heel erg dat maart beter wordt voor je, want het klinkt allemaal heftig. Wat goed dat je beslist hebt om voor jezelf te zorgen en je af te vragen of het goed is voor jezelf wat je doet. Daar kan ik af en toe nog iets van leren!

 3. dat er te laat achter komen dat je toch wel heel ver over je grenzen gegaan bent komt me wel héél bekend voor! zo jammer, dat je die grenzen niet eerder herkent. ik hoop dat jij er minder lang over doet dan ik, om die balans te vinden xxx

  1. Het probleem zit het bij mij ook vaker in het erkennen dan het herkennen. Want ik ben vaak koppig waardoor ik toch doorga, ook al weet ik dat dat niet slim is

   1. Haha, ook dat klinkt bekend! Ik vind altijd dat ik alles zelf moet kunnen. Vind het ook heel lastig om om hulp te vragen…

 4. Ik had afgelopen maand ook de no-buy challenge gedaan. En dat ging echt heel erg goed! De knop is hier in elk geval om.
  Denk aan jezelf en doe rustig aan!

  1. Ik heb gisteren gewinkeld en ik merkte ook wel dat er iets veranderd was. Ik kon leuke hebbedingetjes heel makkelijk laten liggen, terwijl ik normaal gesproken me al snel liet verleiden om iets te kopen wat ik toch niet zo gaan gebruiken.

 5. Jezelf op de eerste plaats zetten, is ontzettend belangrijk – en al helemaal als je je niet honderd procent voelt. Veel beterschap, Leonie. Hopelijk doet de rust je goed. Ik ben trouwens echt ontzettend benieuwd naar je webshop. 🙂

 6. Wat grappig dat er meer mensen een no buy masnd hebben gehad. Ergens wel logisch dat februari daarvoor gekozen wordt als kortste maand. 😉
  Succes met die laatste puntjes op de i, ben erg benieuwd naar je Snappy store!

  Ik ga in maart weer wat meer aan het naaien, heb er weer helemaal zin in.

  1. Ik had niet bewust gekozen voor een korte maand, maar ik vond het inderdaad niet erg dat ik dan 2 of 3 dagen minder had XD
   En veel plezier met naaien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.