Doelen voor mei

April is voorbij gevlogen! En eerlijk gezegd heb ik maar weinig aan mijn doelen gewerkt. Zoals je misschien wel hebt meegekregen voelde ik mij niet zo goed. Daardoor heb ik veel in bed gelegen en veel gerust. Ik heb voor mijn doen dan ook extreem weinig achter de computer gezeten of iets productiefs gedaan.

Terugblik

Ik zou aan de slag gaan met de promotie voor Snappy Store en nieuwe producten ontwerpen. Dat is niet helemaal gegaan zoals ik wilde. Het is wel gelukt om een facebookadvertentie te plaatsen, maar verder is er weinig van terecht gekomen. Hopelijk voel ik mij deze maand iets beter waardoor ik er alsnog mee aan de slag kan!

Het vinden van een ritme is ook gigantisch mislukt. Ik leef nu naar de behoefte van mijn lichaam. Dus veel slapen en iets doen wanneer het kan. Mijn eetpatroon is iedere dag anders en ik eet op vreemde tijdstippen. En verder doe ik niets wat in de buurt komt van een ritme. Alles is compleet random. Dus ook dat hoop ik deze maand alsnog te kunnen verbeteren.

Gezondheid

Deze maand wil ik mij volledig op mijn gezondheid richten. Ik ben er klaar mee om zo moe te zijn en constant pijn te hebben. Ik weet eerlijk gezegd nog niet goed hoe ik het ga aanpakken. Of ik blijf rusten of toch mezelf ga forceren om iets te doen? Ik moet er nog even over nadenken. Ik ga het overleggen met mijn fysiotherapeut. Ik ga sowieso weer een tijdje iedere dag pijnstillers slikken in de hoop dat ik dan sowieso weer iets meer kan doen.

Wat wil jij deze maand bereiken?




Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

8 gedachten over “Doelen voor mei”

 1. Is het misschien nodig dat je momenteel gewoon volledig naar je lichaam luistert wat betreft ritme, of kan je niet op de signalen vertrouwen? Ik vind dat zelf soms moeilijk in te schatten. Soms helpt het juist om extra streng te zijn en een vast ritme aan te houden, hoe moe ik ook ben of hoe weinig honger ik ook heb. Maar soms is het juist ook nodig om gewoon extra veel te rusten…
  Sterkte meissie. x

  Beantwoorden
  • Ik weet het niet. Soms merk ik inderdaad dat ik gewoon naar mijn lichaam moet luisteren of juist een ritme moet hebben. Nu is het allemaal een beetje vaag. Ik merk namelijk niet echt verbetering of verslechtering of ik nou het een of het ander doe.

   Beantwoorden
 2. Hoop dat je moeheid gauw voorbij gaat.. Lastig om te bepalen wat je ermee doet/zelf. Zelf denk ik dat toegeven het beste is met wat ‘vaste’ beweegmomenten. Want over je grenzen heengaan werkt natuurlijk ook niet. Wel handig om dit te doen in overleg met de fysio zoals je zegt al zegt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.