Meteen naar de inhoud

Doelen voor mei

  • door

Wat is april onwijs snel voorbij gegaan zeg! Ik moet eerlijk toegeven dat de helft van de maand aan mij voorbij is gegaan. Op 3 april kwamen we terug van vakantie. Ik was uitgeput en een beetje ziek. Ik heb toen 2 weken lang bijna alleen maar geslapen. Ik had deze maand dus eigenlijk maar 2 weken over om aan mijn doelen te werken. Maar ondertussen was ook mijn therapie voor mijn conversiestoornis bij Altrecht begonnen, waardoor ik weinig focus over had voor de doelen. Oftewel, eigenlijk heb ik vrij weinig aan de doelen gedaan. Maar laat ik ze toch maar even langslopen.

Terugblik op april
Ik wilde meer gaan fietsen. Nu heb ik deze maand 2x gefietst, maar dat was niet helemaal wat ik bedacht had. Dit doel is dus niet heel erg gelukt. Meer naar buiten gaan is ook niet gelukt. Ik heb 3x een middag in de zon gezeten, maar verder vond ik het vooral heel fijn op de bank. Het enige doel dat wel redelijk gelukt is is het ontdekken van mijn personage voor het toneelstuk. Ik wilde details over haar ontdekken zodat ik haar geloofwaardiger kon spelen. Dat begint nu steeds meer te komen, maar ik ben blij dat ik nog 3 weken heb om mij nog meer te verdiepen in haar.

Therapie
Voor mei heb ik maar 1 doel; mezelf richten op de therapie. Ik heb maar een half jaar dus ik wil mij er zo goed mogelijk voor inzetten. Niet alleen op dinsdag bij Altrecht over dingen nadenken en praten, maar ook in de dagen er tussen in. Ik wil thuis oefenen met nieuw gedrag, nadenken over mijn problemen, praten met mijn man. Daarom kies ik er voor om deze maand geen andere doelen te stellen. Eerst beter worden, de rest komt later wel.

Wat zijn jouw doelen voor mei?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.