Meteen naar de inhoud

Doelen voor november

Ik zou het in oktober iets rustiger aan doen. Toch heb ik mijn doelen pas in de laatste week afgerond. Ik was enthousiast begonnen en liet het toen 3 weken liggen. Oeps. Maar ze zijn wel afgerond en daar gaat het om!

Terugblik

Ik wilde een verhaal verzinnen voor NaNoWriMo en ik wilde logo’s voor Sugarframe ontwerpen. Dat was allebei lastiger dan ik dacht. Het verhaal dat ik heb bedacht is nog steeds vaag en niet helemaal uitwerkt. Maar ik heb iets om mee aan de slag te gaan. Ik ga gewoon schrijven en ik zie wel waar het verhaal zich naartoe ontwikkeld. Zolang ik maar een startpunt heb.

Ik ben geen vormgever, dus het ontwerpen van een logo vind ik heel moeilijk. Ik kan ook geen logo’s verzinnen en ik kan niet met Illustrator werken (daar worden logo’s meestal mee gemaakt). Dus ik zocht een aantal voorbeelden op en maakte daar in photoshop mijn eigen versie van. Ik heb nu een paar opties waar ik uit moet kiezen. Dit zijn ze. Welke vinden jullie het leukst en het best bij mijn blog passen?

NaNoWriMo

Het is denk ik niet heel verrassend dat ik deze maand NaNoWriMo als doel heb! Ik ga 30 dagen lang schrijven met als einddoel 50.000 woorden. Het idee is dat je aan het eind dan een boek hebt. Geen idee of ik straks ook echt een eerste versie van een boek heb, maar ik ga in ieder geval proberen om zoveel te schrijven! En omdat dat naast bloggen en de rest van mijn leven best veel tijd en energie kost is dat deze maand ook mijn enigste doel.

Wat wil jij bereiken deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

10 reacties op “Doelen voor november”

  1. Wat leuk dat je aan de slag bent met je nieuwe logo. Het is zo lastig om voor jezelf iets te maken! Mijn favoriet is 1 maar ook 3a en 3b vind ik erg mooi.

  2. nummer 1 vind ik het beste bij jou en je blog passen. de beide logo’s in het frame begrijp ik wel, maar vind ik toch minder mooi. ik vind het oude logo trouwens ook nog prima kunnen hoor! dat is inmiddels heel herkenbaar geworden…

  3. Ik vind logo 1 leuk! Maar ik ben de kleuren van jouw huidige logo bij jou gewend haha! Als je voor 3a of 3b gaat, zou ik “Sugarframe” een stuk groter maken, dat het over het vierkantje heen gaat eigenlijk 🙂 Dat lijkt me ook erg mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.