Meteen naar de inhoud

Doelen voor november

Oktober was een drukke maand. Ik had veel afspraken staan, ik was bezig met het afronden van mijn groepstherapie en ik heb me een week hondsberoerd gevoeld waardoor ik alleen maar in bed kon liggen. Ik was dan ook blij dat ik maar 2 doelen had om aan te werken. En dat is gelukt. November gaat weer een drukke maand worden, dus ik heb dan ook niet zoveel doelen.

Terugblik
In oktober wilde ik lezen en leren. Dat is beide gelukt. Ik wilde minimaal 4 boeken lezen. Ik ben nu bezig in de 5e. Of 6e eigenlijk als je het studieboek meetelt waarmee ik mijn HTML/CSS kennis heb uitgebreid. Want dat was mijn 2e doel. Ik heb een boek gelezen waardoor ik nu wat algemene kennis bezit over HTML en CSS. Ik heb ook al een paar aanpassingen in codes op websites gemaakt. Het is echt nog maar de basis en er is nog veel te leren, maar de eerste stappen zijn gezet!

En waar wil ik in november mee aan de slag?

Schrijven
Dit doel is niet echt een verrassing als je vrijdag mijn NaNoWriMo blog hebt gelezen. Ik ga 50.000 woorden schrijven. Hoop ik. Dit is echt een doel waar ik iedere dag aan moet werken. Ik kan niet in de laatste week nog eventjes een compleet boek schrijven. Een echte uitdaging dus!

Therapie
Deze week heb ik mijn therapie bij Altrecht afgerond. Ik heb nog een paar individuele afspraken om te kijken wat een goed vervolgtraject is voor mij. We zijn het er allemaal over eens dat ik heel ver gekomen ben, verder dan iedereen had durven hopen, maar dat er nog stappen gezet kunnen worden. Al is het alleen maar om te voorkomen dat ik weer terugval. Ik kan weer een half jaar groepstherapie volgen, maar ik kan ook hier in de buurt iets zoeken. Ik ben er nog niet helemaal over uit. Deze maand wil ik een keuze maken. Veel nadenken en informatie zoeken dus.

Waar wil jij deze maand aan werken?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

2 reacties op “Doelen voor november”

  1. Mooie doelen voor aankomende maand. Ik wens je heel veel succes, zowel met het schrijven als met de therapie! Je kunt het! Deze maand wil ik eerst mijn tentamenweek goed doorkomen en daarnaast proberen weer zoveel mogelijk naar school te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.