Meteen naar de inhoud

Doelen voor oktober

  • door

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik deze maand vooral met 1 doel bezig ben geweest, 1 doel aan de kant heb geschoven en de andere 2 doelen een beetje vergeten ben. Kan gebeuren toch? Ondanks dat ben ik wel tevreden met de vooruitgang die ik heb gemaakt!

Terugblik

Ik wilde rust krijgen. Dat is een beetje gelukt. Op maandag kwamen geen blogs online en ook het verspreiden van mijn afspraken lukte een beetje. Maar verder? Totaal geen rust. Ik voel me zoveel beter nu ik geen paniekaanvallen meer heb en ik wil juist weer dingen doen die ik eerst vermeed (een ander doel) dat de rust er verder een beetje bij in is geschoten. “Gelukkig” zorgde mijn lichaam er met flinke pijn en vermoeidheid af en toe voor dat ik toch die rust krijg uiteindelijk.

Maar het doen van dingen die ik niet meer deed is dus wel gelukt. Daar ben ik ook veel mee bezig geweest deze maand. Lange dagen weg, buiten de deur eten, spontaan iets doen. Allemaal simpele dingen, maar dingen die ik niet meer durfde vanwege de paniek. Ik heb het nu allemaal weer gedaan en op 2 kleine instortmomenten na ging het ook best goed! Ik heb weer meer vertrouwen in mezelf en in mijn lichaam en heb daardoor ook vertrouwen in onze komende vakantie.

De no-buy-challenge die ik deze maand wilde houden ging 2 weken goed. Toen bestelde ik stickers op AliExpress en ging ik naar de Action. Toch heb ik deze maand minder geld uitgegeven en heb ik vooral gelet op wat ik kocht. Ook niet slecht denk ik. Ik wil gewoon iets kunnen kopen, dus het werkt voor mij beter om op te letten wat ik koop dan mezelf een maand verbieden iets te kopen zodat ik daarna weer helemaal los ga.

Met de vormgeving van Sugarframe ben ik vooral de laatste 1,5 week bezig geweest. Jullie hebben er nog niks van gezien, maar achter de schermen ben ik begonnen. Ik heb een nieuw thema uitgekozen die ik nu naar mijn smaak probeer aan te passen. Ik heb inspiratie opgedaan voor een nieuw logo en die wil ik volgende maand proberen te ontwerpen of laten ontwerpen. Maar aan het maken van een stijlbord benik nog niet toegekomen. Het zijn nu vooral nog losse zinnen in een notitieboekje.

Omdat ik merk dat veel verschillende doelen voor mij minder goed werkt ga ik in oktober aan de slag met maar 2 doelen.

Logo ontwerpen

Zoals ik net zei wil ik dus proberen zelf een logo te ontwerpen. Mijn huidige logo heb ik ook zelf gemaakt, maar ik ben geen vormgever en er nooit echt tevreden over geweest. Ik heb nu een aantal voorbeeldlogo’s en ik wil proberen of het mij op die manier lukt om een beter en leuker eigen logo te maken. Als het niet lukt laat ik hem door iemand anders maken, maar ik ga het eerst zelf proberen.

Een verhaal bedenken

Ik schreef het in mijn favorietenblog al; ik wil dit jaar weer mee doen met NaNoWriMo. Vorige keer begon ik te laat met voorbereiden en was het allemaal niet zo realistisch. Ik liep er toen vooral tegenaan dat ik weinig tijd had om te schrijven en omdat het verhaal nog te open lag koste het mij veel tijd om een nieuw deel te bedenken. De verhaallijnen die ik al had uitgedacht kon ik veel gemakkelijker en sneller typen. Daarom wil ik deze maand vast een verhaallijn uitwerken, zodat ik hopelijk dit keer wel mijn doel voor NaNoWriMo haal.

Wat zijn jouw doelen deze maand? 
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.