Meteen naar de inhoud

Doelen voor oktober

September was een beetje kansloos om aan mijn doelen te werken. Eerst was ik ziek en toen had ik opeens een baan. Daardoor voelt het alsof deze maand maar 2 weken duurde en ik amper de tijd heb gehad voor mijn doelen. Toch is het nog redelijk gelukt, verrassend genoeg!

Terugblik
Ik wilde mijn oude foto’s inscannen, nieuwe recepten uitproberen en vroeg opstaan. Dat vroeg opstaan ging meteen al fout. Ik werd de eerste week ziek, dus toen heb ik heel veel geslapen. Daarna ben ik wel 3 dagen om half 9 opstaan. Maar toen kreeg ik werk. Hierdoor moest ik 3 dagen in de week vroeg opstaan en had ik 3 lange dagen. Daardoor had ik op de andere dagen wat meer slaap nodig. Ik heb daarom besloten om wat minder streng voor mezelf te zijn en de rust te nemen die ik nodig had.

Het inscannen van de oude foto’s is wel goed gelukt! Ik hoef nog maar 1 album te doen en dan ben ik klaar. Best netjes. Die wil ik wel zo snel mogelijk scannen, zodat ik daarna verder kan met foto’s ordenen op mijn computer. Ook het koken van 2 nieuwe recepten is een soort van gelukt. Ik heb 1 dag kokosrijst met rendang gemaakt. In mijn recept was het gecombineerd, maar rendang heb ik al eerder gemaakt. Dus eigenlijk was alleen de kokosrijst nieuw en dat was niet veel meer werk dan kokosmelk bij rijst gooien… Maar het was lekker en nieuw, dus het telt mee 😉 Mijn 2e nieuwe recept was nasi uit de actifry. Ik heb het alleen nog niet gemaakt. Het recept ligt al klaar en ik was van plan om het dinsdag te maken, maar dat ging niet door. Dus nu ga ik het komende week maken.

Al met al ben ik dus best tevreden over mijn voortgang, maar ik ga komende maand rustig aan doen. Ik weet nu al van te voren dat ik moet werken en moe ben, dus ik ga niet al te veel van mezelf verlangen.

Lezen
Oktober wordt Boektober en ik heb te weinig gelezen de laatste tijd dus ik ga daar aan mee doen. Mijn doel is om 4 boeken te lezen. Lekker in een hoek van de bank met een dekentje, thee en een boek. Goed begin van de herfst! Ik lees door mijn dyslexie al niet zo snel en als ik moe ben wordt dat alleen maar erger, maar ik ga mijn best doen. We zien wel hoeveel boeken ik uiteindelijk kan lezen.

HTML en CSS
Op mijn werk is het handig als ik kennis heb van HTML en CSS. Dat heb ik niet. Vroeger (ja, ik voel me soms heel oud) had je CU2. Een soort profielwebsite waarop je met behulp van codes je eigen pagina kon versieren. Daar ken ik nog wat HTMLcodes van. Ik ken dus veel termen wel en ik weet waar ze voor staan. Een leuke eerste stap, maar tussen herkennen en toepassen zit nog een groot verschil. Deze maand ga ik dus bezig om mijn kennis te verbreden.

Wat zijn jouw doelen voor deze maand?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

2 reacties op “Doelen voor oktober”

  1. Goed om te lezen :). Ik ga in ieder geval een keuze maken in vervolgbehandeling, weer opnieuw meer sporten en mijn telefoon vaker wegleggen en er minder afhankelijk van worden, voor de aandacht/bevestiging die ik daar graag uit wil krijgen. Lijken misschien kleine doelen, maar voor mij zeer belangrijk en iets waar ik erg afhankelijk van kan zijn. Ben benieuwd! Jij ook succes met je goede doelen :)..

    Ooh jah en natuurlijk blijft veel bloggen en meer professionalisering in mijn blog ook een doel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.