Doelen voor september

Mijn doelen voor augustus waren eigenlijk heel simpel. Ik wilde positief zijn en handletteren. Klinkt gemakkelijk toch? Ik had het bewust simpel gehouden om wat tot rust te komen. Mijn doelen zijn gelukt en ik ben weer gemotiveerd om in september met nieuwe doelen aan de slag te gaan!

Terugblik

In juli ging het niet zo goed met me en daar liet ik me door meeslepen. Ik had medelijden met mezelf en voelde me rot. Daarom wilde ik in augustus weer wat positiever worden. Dat is gelukt. Het was niet altijd gemakkelijk, omdat ik redelijk veel paniekaanvallen had en de pijn nog steeds niet minder is. Maar tussen de paniek door kon ik genieten van het leven en voelde ik me niet steeds zielig. Fijn om weer wat positiever te zijn!

8 augustus leerde ik handletteren en ik wilde daarna thuis oefenenen. Ik heb 2 handletterkunstwerken gemaakt na de workshop. Ik wilde eigenlijk vaker oefenen, maar daar had ik geen tijd voor. Maar ik ben er thuis wel mee aan de slag geweest dus het doel is geslaagd! Ik vind het heel leuk om te doen. Het gaat nog niet zo snel en ik vind het lastig, maar ik steek er graag tijd in om er beter in te worden.

Dus na een geslaagde maand is het tijd voor nieuwe doelen!

Rust

Ik ben de afgelopen tijd al veel bezig met het zoeken van rust. Niet constant achter de computer zitten, niets doen, slapen, rust inplannen, maar ook mezelf rustig houden als ik paniek voel opkomen. Daar wil ik deze maand mee verder. Ik heb sinds vorige week een hogere dosis medicatie om mij daarbij te helpen, maar het gaat niet vanzelf. Ik moet er zelf ook aan blijven werken. Voorlopig komen er geen blogs online op maandag en probeer ik mijn afspraken zoveel mogelijk te verspreiden. Dus ik hoop dat het gaat lukken om de rust van meer te vinden en het mij eigen te maken.

Vormgeving

Ik ben al een tijdje niet helemaal tevreden met mijn logo en lay-out van mijn blog. Ik weet niet zo goed wat ik wil, maar ik wil iets anders. Daarom wil ik beginnen met het maken van een soort moodboard en vanuit daar aan de slag gaan met een stijlbord, een nieuw logo en een nieuwe vormgeving van mijn blog. Dat red ik waarschijnlijk niet allemaal in 1 maand, maar ik wil er deze maand in ieder geval een start mee maken.

Durven

Dit klinkt misschien een beetje vaag, maar ik wil weer wat meer durven. Of in ieder geval doen ook al vind ik het eng. Door de toenemende paniekaanvallen bleef ik het liefst binnen, at ik liever niet buiten de deur en wilde ik geen onbekende dingen doen. Nu ik hoop heb dat de paniekaanvallen weer afnemen wil ik dat patroon doorbreken. Ik wil op mijn lichaam vertrouwen en weer de dingen doen die ik leuk vind, de dingen doen die mij energie geven. Dat zal in het begin vast niet gemakkelijk zijn en ik zal nog regelmatig last hebben van spanning, maar hopelijk gaat het steeds beter.

No buy challenge

Vorig jaar mocht ik niets kopen in oktober. Dat ga ik dit jaar in september doen. Omdat we volgende maand op vakantie gaan, maar ook omdat het hard nodig is. Ik heb de laatste tijd zoveel spullen gekocht dat de rem er even op moet. Ik mag alleen nog dingen kopen die ik nodig heb, verder niets. Wish me luck!

Waar wil jij deze maand aan werken?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.