Meteen naar de inhoud

Doelen voor september

Augustus was een goede maand. Ik heb aan mijn doelen kunnen werken en ik voelde mij goed. Fijn! Nu is het tijd om terug te blikken op mijn doelen en mijn doelen voor september met jullie te bespreken.

Terugblik
Ik had maar 2 doelen voor augustus dus de terugblik is gemakkelijk! Ik wilde bezig zijn met fotografie en meer tijd offline doorbrengen. Vooral dat eerste doel is goed gelukt. Ik ben een paar keer foto’s gaan maken, ik heb foto’s uit mijn fotoalbums ingescand en ik heb 2 fotografietijdschriften gelezen. Goed gelukt dus vind ik zelf! Mijn doel om meer offline te zijn is voor een deel gelukt. Vooral aan het begin van de maand ging het goed. Daarna waren er vrij veel dingen die ik op de computer moest doen. Ik bleef daarna ook nog plakken. Dat had dus beter gekund. Maar ik vind dat het beter lukte dan ik had verwacht.

Ik ben dus wel tevreden over mijn doelen van augustus, maar wat wil ik in september bereiken?

Oude foto’s
Zoals ik net al zei ben ik bezig geweest om foto’s uit mijn fotoalbums in te scannen. Ik doe dit omdat ik het een fijn idee vind als alle foto’s op een schijf staan. In geval van brand kan ik dus die schijf meenemen ipv 15 zware fotoalbums. Ook kijk ik niet zo vaak in een album en is het dus leuk als ik foto’s op de computer kan bekijken. Ik heb nu 3 albums ingescand. Er staan er nog 6 op me te wachten. De rest van de albums zijn gelukkig gemaakt in de tijd van de digitale camera, waardoor die foto’s al op de computer staan. Hoewel ik een heel handig apparaatje heb, kost het redelijk wat tijd. Daarom hoop ik dat het lukt om alle foto’s in te scannen, maar ik wil deze maand in ieder geval zo ver mogelijk komen.

Koken
Wij eten altijd dezelfde maaltijden. Saai, maar wel gemakkelijk. Maar als je nooit iets nieuws probeert, dan leer je nooit gerechten kennen die je vervolgens weer iedere week kunt eten. Daar wil ik nu een beetje verandering in brengen. Ik wil deze maand 2 nieuwe recepten gaan proberen.

Opstaan
Het is inmiddels redelijk goed gelukt om een ritme op te bouwen. Het moment van opstaan verschilt alleen nog. De ene dag is dat 8 uur en de andere dag is dat half 10. In het weekend maakt dat niet uit. Dat mag. Maar doordeweeks wil ik wel graag een standaard opsta tijdstip hebben. En ja, ik weet dat die zin krom is. Ik ga proberen om iedere doordeweekse dag om half 9 op te staan. De enige uitzondering die ik wil maken is woensdag. Ik ben op woensdag namelijk vaak nog moe van de therapie op dinsdag. Daarom kijk ik iedere woensdag hoe moe ik ben en mag ik eventueel een uur langer blijven liggen.

Wat zijn jullie doelen voor september?
Volg mij ook via Facebook | Twitter | Instragram |

Reacties Facebook

Reactie

Tags:

4 reacties op “Doelen voor september”

 1. Mooie doelen, Leonie! Mijn vriend en ik kookten eigenlijk altijd nieuwe gerechten. Erg leuk om te doen en veel tijd hoeft het niet te kosten. Ik ben benieuwd welke nieuwe recepten jij gaat proberen. 🙂 Succes met deze doelen!

  1. Dankje!
   Ik weet inderdaad dat het niet veel tijd hoeft te kosten, maar toch doe ik nooit. Slaat nergens op. Dus als het deze maand goed bevalt ga ik het hopelijk wat vaker doen.

 2. Mooie doelen weer. 🙂
  Het een beetje op dezelfde tijd opstaan elke dag is inderdaad ook iets wat ik deze maand wil gaan doen. Vandaag probeerde ik te beginnen, maar toen ging het niet zo lekker. Dus morgen maar – dan is het écht 1 september.
  Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.